Fotbal
Romanian Liga I

Modul inedit în care jucătorii de la Poli Iași au semnat prelungirea contractelor de teama Covid-19

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Andrei Cristea (stânga) și Cosmin Frăsinescu (dreapta) au semnat prelungirea contractelor cu Poli Iași

Credit imagine: Eurosport

DeCosmin Cioboata
19/05/2020 la 17:14

Andrei Cristea (36 de ani) și Cosmin Frăsinescu (35 de ani) au ajuns la un acord cu oficialii de la Politehnica Iași și au semnat prelungirea contractelor.

Intrați în ultimele luni de contract, cei doi veterani nu știau dacă vor mai continua la formația din Copou și după reluarea campionatului, întrerupt de pandemie. Cu toate acestea, n-a durat mult timp până când oficialii clubului le-au dat vestea cea mare.

"VEȘTI BUNE ÎN COPOU! Golgeterul Andrei Cristea și căpitanul Cosmin Frăsinescu au semnat, astăzi, prelungirea contractelor. Președintele Ciprian Paraschiv le va propune și altor jucători să continue activitatea la Politehnica!", a fost anunțul celor de la Poli Iași.

Romanian Liga I

Răducioiu, reacție virulentă după ce Dinamo a evitat retrogradarea: "Mi-e pur și simplu scârbă!"

ACUM 7 ORE

Modul inedit în care s-au semnat contractele

Ținând cont de situația inedită generată de Covid-19, procesul de finalizare a negocierilor nu s-a desfășurat ca de obicei. Mai precis, cei doi jucători s-au întâlnit cu președintele de la Poli Iași, Ciprian Paraschiv, într-un spațiu deschis, ci nu într-un birou din complexul clubului. Cristea și Frăsinescu au improvizat și au transformat butucul unui copac în masa pe care se semnează, în mod normal, contractele.

Cei doi au păstrat distanța socială unul față de celălalt și față de președintele echipei, salutându-se cu cotul, așa cum se procedează în fotbalul din prezent.

Sursa: FC POLITEHNICA IAȘI (youtube)

"S-a procedat corect, este o chestie de fairplay"

"S-a procedat corect, e un lucru care mi se pare normal. O prelungire după o negociere de ambele părți. Având în vedere această situație, cred că la toate cluburile ar trebui să se întâmple același lucru, mai ales când este vorba despre jucători aflați în ultimele 6 luni de contract. Este o chestie de fairplay, până la urmă.", a spus Frăsinescu, căpitanul lui Poli Iași.

"Vă mulțumesc pentru această șansă de a continua. În ultimul timp am primit foarte multe mesaje de la suporteri și le mulțumesc pentru susținere. Sperăm ca împreună să facem o treabă foarte bună. Suntem datori să terminăm ceea ce am început și ne dorim ca în acest campionat să avem rezultate foarte frumoase.", a fost mesajul lui Andrei Cristea.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I

Reacția lui Ioan Andone după ce Dinamo a evitat retrogradarea: "Ei au fost salvați de decizie!"

ACUM 7 ORE
Romanian Liga I

VAR, implementat în sfârșit în Liga 1! LPF anunță că a găsit finanțare pentru arbitrajul video

ACUM 9 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalRomanian Liga I
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol