Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Momente de groază la derby! Perovic a primit o lovitură în cap de la Cristea, care a văzut roșu

Cristian Mihală

Actualizat 16/02/2020 la 22:29 GMT+2

Momente de panică în timpul derbyului Dinamo - FCSB. În minutul 44, Iulian Cristea a avut o intervenție nefericită la Slavko Perovic. Fundașul vicecampioanei l-a lovit cu piciorul în figură pe atacantul din Ștefan cel Mare.

perovic

Credit imagine: Eurosport

La câteva minute după ce Andrei Sin a deschis scorul pentru gazde, în duelul cu rivala, fundașul de la FCSB Iulian Cristea l-a lovit pe Perovic în față. Acesta a căzut ca secerat, iar imediat fotbaliștii au înțeles că e vorba de o accidentare gravă. Bălgrădean și Planic s-au dus imediat să vadă care e starea adversarului.
Intervenția nu a fost cu intenție, motiv pentru care Horațiu Feșnic a decis să îi arate jucătorului roș-albaștrilor doar galben, inițial. După ce a văzut cât de gravă e accidentarea, centralul i-a acordat fostului jucător de la Gaz Metan cartonașul roșu.
Perovic a fost dus imediat în ambulanță, în locul lui intrând Popa. Fundașul lui Dinamo a părut inert după lovitura primită și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Din fericire, informațiile venite din tabăra roș-albă sunt îmbucurătoare: atacantul e în afara oricărui pericol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo