Olimpiu Moruțan a impresionat la FCSB în actualul sezon și a ajuns pe radarul mai multor echipe, cele mai multe din Europa. Impresarul mijlocașului, Florin Vulturar, a dezvăluit că există mai multe discuții, la ora actuală, și consideră că varianta ideală pentru Moruțan ar fi reprezentată de un transfer în Spania.
Agentul a declarat că a primit o singură ofertă concretă până acum, de 10 milioane de euro, de la Al Ain, formație din zona Golfului.

Moruțan, ofertă concretă din partea lui Al Ain! 10 milioane de euro pentru mijlocașul FCSB-ului

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Vulturar a concluzionat prin a spune că "există șanse 50-50" ca Moruțan să plece de la FCSB la vară:
"În acest moment sunt multe discuţii, speculaţii, dar vedem ce va fi. M-au contactat foarte mulţi scouteri, doi trei directori sportivi de la echipe din Europa, dar nu e nimic concret. Ultima discuţie concretă a fost cu Al Ain, care insistă, dar e greu. A făcut o ofertă concretă pe la 10 milioane de euro. Suma este colosală, dar Olimpiu îşi doreşte să joace în Europa. Vom vedea la vară ce vom face.
Nu pot să dau nume de echipe din Europa, a fost vorba de două, trei discuţii. Echipele acestea nu iau un jucător după două, trei meciuri. Azi chiar am dat mai multe detalii despre Moruţan unui club din Europa. Dar se interesează din mai multe puncte de vedere, când e vorba de transfer, viaţa extrasportivă şi alte lucruri. În Italia şi Germania am discuţii cu scouteri.
Cu siguranţă Spania ar fi cel mai bun campionat pentru el, dar trebuie să şi existe oferte de acolo. Dar şi Portugalia şi Germania cred că ar fi pe stilul lui. E posibil să plece în vară, 50% – 50%.", a spus Florin Vulturar, pentru Look Sport.

Bayer Leverkusen și Hoffenheim, interesate de Moruțan

Chiar ieri, Sky Germania anunța că Bayer Leverkusen și Hoffenheim îl monitorizează pe Olimpiu Moruțan. Potrivit jurnaliștilor nemți, internaționalul de tineret ar fi urmărit și de alte cluburi răsunătoare din Europa: Inter, FC Porto și Galatasaray.
Moruțan a ajuns la FCSB în vara anului 2018, după ce "roș-albaștrii" le-au plătit suma de 700.000 de euro celor de la FC Botoșani. De-a lungul celor 3 sezoane petrecute la liderul din Liga 1, tânărul mijlocaș a marcat 11 goluri și a expediat 27 de assist-uri.
Moruțan a adunat 12 selecții la naționala U21 a României și a participat recent la Campionatul European de tineret. Jucătorul de 21 de ani a evoluat în toate cele 3 partide din grupe. În primele două, cu Olanda și Ungaria, Moruțan a fost titular, iar în cea de-a 3-a, cu Germania, a intrat în repriza secundă.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11