Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moruțan, urmărit de Leverkusen și Hoffenheim! Mijlocașul român ar putea bifa transferul carierei

Cosmin Cioboata

Actualizat 02/04/2021 la 07:57 GMT+3

Olimpiu Moruțan (21 de ani) ar putea bifa un transfer răsunător. Presa din Germania anunță că mijlocașul FCSB-ului se află pe radarul a două cluburi din Bundesliga: Bayer Leverkusen și Hoffenheim.

Olimpiu Moruțan (FCSB)

Credit imagine: Eurosport

Olimpiu Moruțan se află într-o formă excelentă la FCSB. Mijlocașul ofensiv, cotat la 2 milioane de euro de transfermarkt.com, a contribuit la 18 goluri în actualul sezon: 6 goluri marcate și 12 pase decisive.
Cu Moruțan în primul "11", formația lui Toni Petrea se află pe primul loc în Liga 1 și visează la primul titlu de campioană a României după 6 ani.

Moruțan ar putea ajunge în Bundesliga! Mijlocașul FCSB-ului, pe radarul lui Bayer Leverkusen și Hoffenheim

Prestațiile consistente reușite Moruțan l-au adus în atenția a două echipe importante din Bundesliga. Potrivit celebrei publicații Sky Germania, internaționalul român de tineret este monitorizat de Bayer Leverkusen și Hoffenheim.
În același timp, jurnaliștii nemți susțin că Moruțan se mai află pe radarul a 3 echipe răsunătoare din Europa: Inter, FC Porto și Galatasaray.
Moruțan a ajuns la FCSB în vara anului 2018, după ce "roș-albaștrii" le-au plătit suma de 700.000 de euro celor de la FC Botoșani. De-a lungul celor 3 sezoane petrecute la liderul din Liga 1, tânărul mijlocaș a marcat 11 goluri și a expediat 27 de assist-uri.
Moruțan a adunat 12 selecții la naționala U21 a României și a participat recent la Campionatul European de tineret. Jucătorul de 21 de ani a evoluat în toate cele 3 partide din grupe. În primele două, cu Olanda și Ungaria, Moruțan a fost titular, iar în cea de-a 3-a, cu Germania, a intrat în repriza secundă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo