Dinamo a emis ieri un comunicat prin care a anunțat că lui Dorin Șerdean i s-a desfăcut contractul de muncă.
Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo, a fost cel care a făcut anunțul, confirmând că la ședința în care s-a luat decizia a participat și Șerdean.
Inițial s-a vorbit despre faptul că Dorin Șerdean a lipsit nemotivat de la birou în ultimele 30 de zile, motiv pentru care Consiliul de Administrație a decis să întrerupă colaborarea cu el.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Ce planuri ar fi avut Dorin Șerdean cu banii obținuți de Dinamo din drepturile TV

Astăzi însă, doardinamo.ro a anunțat că adevăratul motiv al "rupturii" este unul mult mai supărător pentru fanii din "Ștefan cel Mare". Potivit sursei citate, Șerdean ar fi pus la cale un plan, alături de Pablo Cortacero, prin care cei doi urmau să-și vireze în propriile conturi suma de 400.000 de euro provenită din drepturile TV din luna ianuarie.
Suma respectivă urmează să ajungă la clubul din "Ștefan cel Mare" în următoarele zile, iar Consiliul de Administrație s-a asigurat că banii respectivi nu vor fi folosiți în scop personal de Dorin Șerdean și Pablo Cortacero:
"Aproximativ 400.000 de mii de euro trebuie să intre în conturile grupării din Ștefan cel Mare vineri sau cel târziu săptămâna viitoare.
Din acești bani Cortacero plănuia, prin Dorin Șerdean, singurul din trupa lui care a rămas în România și care are încă drept de semnătură în relația cu banca, să-și plătească ei între ei salariile, cum au făcut-o și în luna octombrie", a anunțat doardinamo.ro.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11