Decizia neașteptată a antrenorului italian a surprins pe toată lumea, iar în presă au început să apară tot mai multe speculații. Totuși, motivul real pare să fie strâns legat de o anumită persoană din cadrul clubului.
Potrivit Gazetei Sporturilor, este vorba despre Cornel Blejan, preparatorul fizic al Craiovei. Bergodi nu s-a mai înțeles cu el și, după nenumărate rânduri în care italianul i-a cerut patronului Mihai Rotaru să aducă alt preparator, a hotărât să plece.
Este cunoscut faptul că Blejan și Rotaru au o relație foarte apropiată, astfel încât îndepărtarea preparatorului fizic era aproape imposibilă.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52

Motivul real pentru care Cristiano Bergodi a plecat de la Universitatea Craiova

Mai mult, sursele apropiate clubului susțin că Blejan a reprezentat unul dintre motivele pentru care a plecat și Victor Pițurcă, în urmă cu mai bine de un an.
"Blejan este cel ce l-a convins pe Rotaru că este bine să se facă stagiu de pregătire în vară în Austria, mai ales că Bergodi era bolnav de coronavirus. Iar acolo s-a ales praful de antrenamente!
Are niște metode de lucru ce produce rupturi musculare pe bandă rulantă: Tudorie, Vlădoiu, Bălașa, Marius Constantin, Ivanov. Jucătorii se plâng de el, de fapt, se feresc să vorbească în preajma lui ca să nu se trezească raportați.", au informat sursele apropiate oltenilor, potrivit Gazetei Sporturilor.
Cristiano Bergodi îl propusese în locul lui Blejan pe Ionel Colonel, actualul preparator fizic de la Academica Clinceni, dar conducerea Craiovei nici n-a luat în discuție această variantă. Singurul mod în care Colonel ar fi venit în Bănie ar fi fost pe postul de ajutor al lui Blejan, lucru care nu i-a convenit preparatorului de la Clinceni.
Corneliu Papură a revenit pe banca tehnică a Craiovei după plecarea lui Cristiano Bergodi, însă nu este clar dacă acesta va rămâne definitiv sau îndeplinește numai rolul de interimar până când oltenii vor găsi un alt antrenor.
Sub comanda lui Cristiano Bergodi, Craiova a încheiat sezonul trecut pe locul 2, după o adevărată finală a campionatului împotriva lui CFR Cluj.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10