Mihai Bordeianu a fost cumpărat de Al Qadisiyah de la CFR Cluj în luna octombrie a anului trecut, pentru 1,4 milioane de euro. După numai 4 luni petrecute în Arabia Saudită, mijlocașul român va reveni în Gruia și va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1.
Interesant este că oficialii lui Al Qadisiyah vor acoperi salariul lui Bordeianu până la finalul sezonului, moment în care jucătorul de 29 de ani se va întoarce în Arabia Saudită.
Florin Vulturar, agentul lui Mihai Bordeianu, a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor motivul pentru care arabii au hotărât să-l trimită înapoi în România, sub formă de împrumut. În mod uluitor, oficialii lui Al Qadisiyah au crezut că Bordeianu poate evolua și ca atacant, post unde aveau mare nevoie de un jucător.
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
ACUM 7 ORE

Motivul uluitor pentru care Bordeianu a fost trimis de Al Qadisiyah înapoi la CFR Cluj: "Credeau că e atacant!"

În cele din urmă, arabii și-au dat seama că românul poate juca doar ca mijlocaș defensiv, poziție pe care s-a consacrat la CFR Cluj:
"Bordeianu s-a întors înapoi la Cluj, la 4 dimineața. A revenit împrumut până la vară. E o problemă delicată în Arabia cu numărul de străini. Când l-au cumpărat, nu știau dacă e mijlocaș sau atacant. Când am auzit ulterior, m-am și speriat.
Ei au crezut că poate să joace și atacant. A fost foarte ciudat. Aveau mare nevoie de atacant și au crezut că e mai bine să joace la Cluj până în vară, când cel mai probabil se va întoarce în Arabia Saudită. Acum e cel mai bine plătit jucător din campionatul intern", a spus Florin Vulturar, pentru gsp.ro.

Bordeianu va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1, cu un salariu de 43.000 de euro/lună

În stagiunea curentă, Bordeianu a adunat 15 apariții la Al Qadisiyah.
Până în vară, Bordeianu va încasa 43.000 de euro/lună la CFR Cluj, anunță Digisport, iar toate cheltuiele vor fi asigurate de Al Qadisiyah. Astfel, mijlocașul de 29 de ani va deveni de departe cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1.
Mihai Bordeianu a fost cumpărat de CFR Cluj de la FC Botoșani în ianuarie 2018, în schimbul sumei de 200.000 de euro. în Gruia, mijlocașul a pus umărul la cucerirea a 3 titluri de campion al României în ultimele 3 sezoane.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Lovitură de teatru: CFR vrea să scape cu orice preț de Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat
ACUM 8 ORE