Fostul selecționer, Cosmin Contra, a aterizat astăzi în România și cel mai probabil va semna cu Dinamo în următoarele ore. El a confirmat voalat că s-a întors în țară pentru a semna cu formația de suflet, însă a precizat că nimic nu e bătut în cuie. Nici nu avea cum, în condițiile în care trupa din Ștefan cel Mare îl avea la timonă pe Gheorghe Mulțescu, dar între timp acest lucru a fost rezolvat de conducerea roș-albilor.
Deși săptămâna trecută "Smurdul" semnase un nou contract cu formația bucureșteană, azi Dinamo a anunțat că renunță la serviciile tehnicianului. Probabil că din punct de vedere al perspectivelor către performanță noul patron al "câinilor" a luat decizia corectă, dar modul în care s-a comportat cu o legendă a clubului, precum Mulțescu, va fi cu siguranță un subiect de polemică pentru numeroșii suporteri ai lui Dinamo.
https://i.eurosport.com/2020/08/26/2872225.png
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10

Comunicatul lui Dinamo privind despărțirea de Mulțescu

"Mulțumim, Gheorghe Mulțescu!
București, 26 august 2020. Dinamo București și Gheorghe Mulțescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea contractului de antrenor principal al echipei din Ștefan cel Mare.
Gheorghe Mulțescu va ocupa o nouă funcție în cadrul clubului, poziția urmând a fi stabilită, zilele următoare, de comun acord cu conducerea executivă a dinamoviștilor.
Numit la conducerea tehnică a roș-albilor pe 14 iulie 2020, în cel mai dificil moment din istoria de 72 de ani a clubului, Gheorghe Mulțescu a avut rezultate remarcabile la Dinamo într-o perioadă în care alți antrenori au refuzat să preia echipa și au preferat să fugă cât mai departe de stadionul din Ștefan cel Mare pentru a nu-și păta palmaresul.
Cu un lot decimat de probleme medicale, cu 18 jucători confirmați pozitiv la testările pentru diagnosticarea Covid-19, cu două săptămâni de izolare la domiciliu, Gheorghe Mulțescu a reușit să salveze echipa noastră carantinată și să aibă rezultate cu care alți antrenori dinamoviști nu se pot lăuda în condiții normale ale fotbalului.
În numele tuturor dinamoviștilor, nu putem decât să-i mulțumim domnului Gheorghe Mulțescu pentru tot ce a făcut pentru Dinamo. Dincolo de cuvinte sau cifre, Gheorghe Mulțescu rămâne un profesionist, un om de cuvânt, un dinamovist incontestabil în istoria clubului nostru.
Noua conducere executivă a clubului apreciază calitățile fostului antrenor principal al primei echipe și consideră că Gheorghe Mulțescu este o persoană foarte importantă în noua structură organizatorică la Dinamo București.
1 victorie și două remize a adunat Gheorghe Mulțescu pe banca roș-albilor, fiind neînvins în ultimele două meciuri din campionatul trecut (FC Voluntari vs Dinamo București 1-2, Dinamo București vs Viitorul Constanța 1-1) și în prima etapă a acestui sezon competițional (Dinamo București vs Hermannstadt 1-1)", se arată în comunicatul oficial al clubului din Ștefan cel Mare.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26