Este vorba despre portarul în vârstă de 25 de ani, Bela Fejer, pe care șefii grupării din Sfântu Gheorghe l-au adus de urgență de la echipa maghiară de eșalon secund Nyiregyhaza Spartacus, după ce doi portari ai covăsnenilor au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Cei de la Sepsi OSK s-au văzut nevoiți să ia măsuri rapide, astfel că au apelat la goalkeeper-ul pe care îl împrumutaseră în Ungaria.
Fejer, un portar care a evoluat la Sepsi în perioada 2016-2020, a fost împrumutat pentru un sezon în Ungaria, însă formația din Liga 1 s-a văzut nevoită să apeleze la serviciile sale mai rapid decât ar fi anticipat inițial, după ce Roland Niczuly și Jesus Fernandez au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Un portar, adus de urgență în Liga 1 pentru doar trei partide

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Covăsnenii au anunțat că Fejer va rămâne la Sepsi doar pentru următoarele trei meciuri (vs. FC Voluntari, FC Argeș și Poli Iași), iar ulterior va reveni în Ungara, la Nyiregyhaza Spartacus, unde va continua să joace până la încheierea perioadei prevăzute de împrumutul inițial.
"Fejér Béla s-a întors la Sepsi OSK după ce în ultimele luni a jucat sub formă de împrumut la Nyíregyháza Spartacus. Având în vedere faptul că ambii portari ai echipei noastre, Niczuly Roland și Jesus Fernandez Collado, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, am luat legătura cu reprezentanții clubului Nyíregyháza Spartacus în vederea reîntoarcerii goalkeeper-ului Fejér Béla, pe termen limitat.
Potrivit înţelegerii dintre cele două cluburi, el va evolua sub culorile Sepsi OSK în următoarele trei meciuri de campionat, după care se va întoarce, tot sub formă de împrumut, la Nyíregyháza Spartacus. Bine ai revenit, Béla!", a transmis Sepsi printr-un comunicat oficial pe pagina de Facebook a echipei covăsnene.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20