Articol scris de Răzvan Cîrceag
Dacă sezonul trecut Rapid a colaborat cu Macron, aceștia au încheiat un nou parteneriat acum. CFR Cluj, FCSB și Farul sunt celelalte formații care au un acord încheiat cu Nike. Prezentarea noilor echipamente a fost făcută de către alb-vișinii printr-un clip video, pe pagina oficială de Facebook.
Entuziasmul a fost crescut în rândul fanilor giuleștenilor, mai ales că oficialii clubului s-au mișcat bine și pe partea de transferuri. Până acum, la Rapid au venit Al. Albu (Chiajna), Cl. Belu (Hermannstadt), Ljuban Crepulja (Astra), Nicolae Carnat (CFR Cluj), Dragoș Grigore (Ludogoreț), Junior Morais (Gaziantep) și Săpunaru (Kayserispor).
Romanian Liga I
Trei antrenori pentru Rapid după a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu a lui Mihai Iosif
25/09/2021 LA 07:21

Rapid va avea trei rânduri de echipament de la Nike

Pentru meciurile de acasă și cele din deplasare, giuleștenii vor îmbrăca echipamente în culorile tradiționale. Acasă vor avea vișiniu complet, iar în deplasare alb complet. Alt treilea echipament este inedit, tricoul și jambierele sunt mov, iar șortul alb.
Primul meci în care rapidiștii pot fi văzuți la treabă în noul echipament este programat duminică, 18 iulie. În prima etapă din Liga 1, în care vor înfrunta acasă Chindia Târgoviște.
fb
Romanian Liga I
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
24/09/2021 LA 20:38
Romanian Liga I
Moral bun la Rapid, chiar și după pașii greșiți din Liga 1: "Față de alte echipe, noi jucăm fotbal!"
23/09/2021 LA 14:38