Dinamo și Astra, ultimele două clasate din Liga 1,au terminat la egalitate meciul din etapa cu numărul 8. Giurgiuvenii au deschis scorul în minutul 47 după un șut superb al lui Valentin Gheorghe, dar Dinamo a egalat aproape imediat printr-o foarfecă de zile mari a lui Gueye.În urma acestui rezultat, Dinamo și Astra rămân pe aceleași locuri alarmante în Liga 1. "Câinii" pe penultimul loc, cu 6 puncte, iar formația lui Eugen Neagoe pe ultima poziție, cu 5 puncte.
Eugen Neagoe, noul antrenor al giurgiuvenilor, a făcut câteva remarci grele pentru dinamoviști la finalul partidei, atât la adresa jucătorilor lui Dinamo, cât și a suporterilor: "Cel mai tare m-a supărat că nu am câștigat jocul. Cred că puteam, băieții au făcut un efort fantastic, am jucat împotriva unei echipe bune care a fost atât de lăudată după perioada de transferuri că s-au făcut transferuri de la City și Villareal și n-au dat un șut pe spațiul porții în prima repriză unui copil pe care l-am debutat astăzi și a făcut-o foarte bine cu încredere, cu personalitate, mă refer la Popa.
Bravo lui, îl felicit pentru debut și pentru încrederea pe care a dat-o echipei. Pe băieți i-am felicitat în vestiar pentru atitudine, pentru efortul fantastic, inclusiv Budescu. Un jucător foarte valoros pe care îl cunoașteți foarte bine, dar și el s-a pus în slujba echipei în această seară și chiar a făcut un joc foarte bun", a declarat tehnicianul.
Fotbal
#VOCE 135 de ani de Hamburg sau, cum îi știm noi, învinșii unui mare Dinamo
29/09/2022 LA 10:27

Dinamoviștii, ironizați de fostul antrenor, Eugen Neagoe

Neagoe a fost întrebat și despre situația de la Dinamo și a avut un răspuns acid referitor la suporterii din "Ștefan cel Mare": "Nu aș vrea să comentez prea mult. Acești suporteri minunați pe care îi are Dinamo, în urmă cu un an de zile veneau și dădeau foc la Rin când am semnat eu cu Dinamo. Asta nu e nici din vina lui Cosmin, nici a acestor băieți care au venit și au făcut eforturi cu sufletul pentru a juca la Dinamo și acum văd că nu mai dau foc la nimic.
Eu le doresc multă baftă pentru că am mulți prieteni la Dinamo și colegi și jucători și le doresc tot binele din lume", a punctat Neagoe. Actualul tehnician al giurgiuvenilor a antrenat Dinamo între 3 iunie 2019 și 12 august 2019. Pe 27 iulie 2019, în timpul partidei cu Universitatea Craiova, a suferit un infarct.
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
28/09/2022 LA 14:26
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
28/09/2022 LA 11:12