Vânzarea lui Dinamo întârzie. Astăzi au avut loc discuții între reprezentanții Asociației "Dinamoviști pentru Dinamo" și avocatul lui Ionuț Negoiță. Deși actualul patron al lui Dinamo a cerut 1 leu pentru 82% din acțiunile clubului, discuțiile au fost blocate de o problemă: datoriile clubului.
Discuțiile pentru preluarea lui Dinamo vor continua și miercuri, însă acțiunile lui Ionuț Negoiță pot fi redirecționate către altă asociație, scrie Gazeta Sporturilor.

Negocierile au fost întrerupte

Fotbal
UEFA a făcut ultimul anunț! Care e data limită pentru încheierea sezonului 2019/2020
21/04/2020 LA 15:21
Dinamo are datorii de 2 milioane de euro iar ADPD dorește ca aceasta să fie achitată în decurs de mai mulți ani. Lucru cu care Ionuț Negoiță nu este de acord. Cei de la ADPD și-au luat angajamentul să plătească suma necesară pentru ca Dinamo să primească licența.
O altă problemă este reprezentată de o altă asociație a fanilor lui Dinamo, "Doar Dinamo București". Aceasta deíne 10% din acțiuni astfel că au un cuvânt de spus, cu atât mai mult cu cât și-au manifestat la rândul lor intenția de a cumpăra acțiunile de la Ionuț Negoiță.
Asociația "Dinamoviști pentru Dinamo" a anunțat pe rețelele de socializare că așteaptă un răspuns de la Ionuț Negoiță după ce acestuia i-a fost prezentată oferta pentru preluarea acțiunilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26