Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Negoiță anunță sfârșitul lui Dinamo: "Vrăjeală și atât, gargaragii! Faliment și liga a 4-a!"

Cristian Mihală

Publicat 10/04/2020 la 14:25 GMT+3

Ionuț Negoiță a anunțat că șansele ca Dinamo să obțină licența sunt minime. Omul de afaceri a explicat de ce clubul e pe buza prăpastiei și a dezvăluit că nu mai e interesat să investească vreun euro în el. Patronul "câinilor" e dispus să renunțe la toate acțiunile pentru o sumă simbolică.

Ionut Negoita

Credit imagine: Eurosport

În ultimii ani, finanțatorul din Ștefan cel Mare a încercat în repetate rânduri să vândă din acțiunile pe care le deține la club. În ultima tentativă, în toamnă, Negoiță a promis că va vinde 51% din acțiuni pentru valoarea simbolică de un leu, condiția fiind ca viitorul proprietar să dea asigurări că poate plăti datoriile.
Pe fir a intrat Viorel Cataramă, omul de afaceri poziționându-se, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, ca și cum e deja noul șef al clubului. Acesta a vorbit despre proiectul său ca fiind unul extrem de sănătos, luându-și angajamentul că va investi sume importante, fără a avea pretenția să le recupereze peste noapte. Nimic nu s-a concretizat, însă, iar acum clubul din Ștefan cel Mare e din nou într-o situație ce pare fără ieșire.
Negoiță a explicat că șansele să se obțină licența sunt minime, în condițiile în care el nu va mai investi, astfel că a făcut un nou apel pentru vânzarea clubului. Altfel, "câinii" vor intra în faliment, iar din sezonul viitor vor evolua în liga a 4-a.
"Se îngrămădesc toți să preia Dinamo, nu mai știu ce ofertă să aleg... Din păcate, serios acum, nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51 la sută, cât voiam inițial, ci tot cât mai am. Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!.
Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Dacă există persoane interesate, le aștept în aceste săptămâni. Dacă le e indiferent, înseamnă că atât merită Dinamo. Așa, dacă știu să comenteze de pe margine, asta e situația. Ce a depins de mine....am făcut tot ce am putut. Dau suportul și concursul celui sau celor ce vor să preia clubul. Din povești, am auzit mulți viteji... Când e vorba să-și asume, dispar ca măgarul în ceață! Nu luați în glumă, mă surprinde că lumea ia în râs subiectul. Am lăsat de la mine mereu. De pe margine, mulți cunoscători au zis că fac, că dreg. Când a fost să treacă la modul concret, nu-și mai asumă nimeni. Toți vor să critice și să țină banii în buzunar.
Dacă nimeni nu se implică, înseamnă că atât merită clubul! Ce pot să zic mai mult? Le-am zis suporterilor, să pună mână de la mână și să preia Dinamo. Mi-au spus: "Nu, nu ne băgăm, nu ne pricepem!". Clubul e pentru suporteri, dacă nu va exista altă variantă, vor fi obligați să găsească o formulă, altfel s-o ia Dinamo de la capăt din liga a patra. Să-și asume, iar eu doar să iau înjurături... Nu mai merge", a declarat Ionuț Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo