”Am decis ireversibil să ies din fotbal, așa cum știți. Am avut negocieri numeroase, am încercat să vând acest club și am încercat să găsesc o soluție de a aduce pe cineva care să facă mai mult decât mine. Cei mai mulți au dat înapoi, în principal pentru că nu avem casa noastră. Am promis acum câteva luni că într-o lună voi ceda acțiunile clubului, într-un fel sau altul. Am avut discuții cu domnul Florică și am cedat mult de la mine. Am fost de acord cu toate propunerile, doar în ideea de a se rezolva lucrurile. Dar mi-am dat seama că au fost doar povești și dorință de publicitate. Ca atare, mi-am dat seama că e doar o gogoașă umflată și nu m-am putut ține de cuvânt privind vânzarea clubului”, a declarat Negoiță.
”Am înțeles că cei care vin să nu aibă o povare a cumpărării clubului. Vreau ca cei care vin să folosească banii pentru a investi în club. Ca atare, decizia mea e ca pachetul de 51% să îl vând pe un leu”, a continuat el.
Cei care vin sunt obligați să aducă 500.000 de euro în societate, pentru a aduce la zi salariile, furnizorii. Evident, nu se pune problema să dau la cineva care nu are bani să finanțeze clubul.
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 17 ORE
”Eu sunt flexibil și cooperant pentru a găsi pe cineva să îi dau ștafeta pentru a duce mai departe soarta acestui club”, a precizat Negoiță, care a informat că datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro.
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 18 ORE
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
IERI LA 13:45