Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Negoiță: ”Vând 51% din Dinamo pe un leu. Datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 29/10/2019 la 13:15 GMT+2

Ionuț Negoiță a anunțat că intenționează să vândă 51% din Dinamo cu un leu, în cadrul unei conferințe de presă. Clubul are datorii de 1,8 milioane de euro.

Dinamo Bucuresti

Credit imagine: Eurosport

”Am decis ireversibil să ies din fotbal, așa cum știți. Am avut negocieri numeroase, am încercat să vând acest club și am încercat să găsesc o soluție de a aduce pe cineva care să facă mai mult decât mine. Cei mai mulți au dat înapoi, în principal pentru că nu avem casa noastră. Am promis acum câteva luni că într-o lună voi ceda acțiunile clubului, într-un fel sau altul. Am avut discuții cu domnul Florică și am cedat mult de la mine. Am fost de acord cu toate propunerile, doar în ideea de a se rezolva lucrurile. Dar mi-am dat seama că au fost doar povești și dorință de publicitate. Ca atare, mi-am dat seama că e doar o gogoașă umflată și nu m-am putut ține de cuvânt privind vânzarea clubului”, a declarat Negoiță.
”Am înțeles că cei care vin să nu aibă o povare a cumpărării clubului. Vreau ca cei care vin să folosească banii pentru a investi în club. Ca atare, decizia mea e ca pachetul de 51% să îl vând pe un leu”, a continuat el.
Cei care vin sunt obligați să aducă 500.000 de euro în societate, pentru a aduce la zi salariile, furnizorii. Evident, nu se pune problema să dau la cineva care nu are bani să finanțeze clubul.
”Eu sunt flexibil și cooperant pentru a găsi pe cineva să îi dau ștafeta pentru a duce mai departe soarta acestui club”, a precizat Negoiță, care a informat că datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo