Conform informațiilor ProSport, Neluțu Varga poartă deja discuții cu potențiali investitori pentru a vinde clubul, însă el așteaptă să vadă dacă CFR se va califica în grupele Europa League pentru a vedea ce preț poate să ceară. Cei care sunt interesați de club sunt persoane prezentate lui Varga de către acționarul minoritar de la CFR, Ștefan Gadola.

Varga nu mai poate susține financiar CFR-ul

Romanian Liga I
FCSB- Slovan Liberec! Fotbalistul care a refuzat să meargă la FCSB doar pentru un meci
ACUM 9 ORE

ProSport informează că bugetul de salarii al ardeneilor ajunge până la 800.000 de euro brut. Patronul Varga nu mai are forța financiară pentru a susține acest lucru și de aceea au existat și probleme cu plățile către jucători.

După câteva luni fără salarii primite de jucători, Varga a reușit într-un final să vireze banii, dar acest lucru nu i-a oprit pe Dan Petrescu și jucători să se plângă public de situația de la club, lucru ce l-a deranjat pe patronul ardelenilor. De menționat că jucătorii încă mai au de primit primele de obiectiv din sezonul european precedent.

Varga a făcut apel către colaboratorii săi să vorbească frumos despre CFR Cluj pentru ca formația să aibă o imagine public excelentă în vederea vânzării.

Cele mai mari salarii de la CFR Cluj

  • Chipciu – 20.000 de euro
  • Camora – 18.000 de euro
  • Deac – 18.000 de euro
  • Vinicius – 18.000 de euro
  • Omrani – 18.000 de euro
  • Damjan Djokovic – 17.000 de euro

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Romanian Liga I
FCSB a transferat un nou jucător pentru meciul cu Slovan Liberec după cei doi de la Hermannstadt
ACUM 20 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a dat lovitura. Un dublu câștigător al Cupei UEFA cu Sevilla va juca în "Ștefan cel Mare"
IERI LA 16:34