Venită în Liga 1 cu ambiții mari, formația din Bănie are un sezon mult sub aștpetări. Conducerea nu a avut răbdare cu niciunul dintre antrenori, astfel că acum oltenii sunt în fața numirii celui de-al 4-lea antrenor din sezon. Rând pe rând, Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică au fost îndepărtați de conducere, din varii motive.
Acum, potrivit ProSport, oficialii lui FC U Craiova au bătut palma cu Nicolo Napoli. Tehnicianul italian și-a dat acordul să revină la echipa pe care a mai antrenat-o de 7 ori. Inițial Andrei Prepeliță și Bogdan Andone au fost doriți de cei din conducerea oltenilor, dar ambii au declinat propunerea.
O adevărată manta de vreme rea, Napoli și-a dat acordul și rămân de pus la punct doar mici detalii, înainte ca numirea să fie făcută oficial.
Romanian Liga I
Gabi Tamaș pleacă de la FC Voluntari la finalul sezonului! Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna
29/04/2022 LA 04:36
CITEȘTE ȘI:
DENIS CIOBOTARIU, ÎMPRUMUTAT DE CFR LA ALTĂ ECHIPĂ DIN LIGA 1

Fanii nu îl vor pe Napoli la FC U Craiova

Potrivit Gazetei Sporturilor, fanii din Bănie nici nu vor să audă de o nouă "descălecare" a italianului, care nu a reușit să ducă echipa unde și-ar fi dorit ei în niciuna dintre aventurile anterioare. Ca atare, să se apeleze din nou la Napoli acum e o decizie total greșită.
Conform sursei citate, ultrașii au anunțat că nu se vor mai prezenta la meciuri și le-au cerut oficialilor să dea jos de pe tricouri sigla cu "PS 1997".
Napoli este deja în Craiova și pare doar o chestiune de timp până își va pune semnătura pe contract. Obiectivul lui va fi salvarea de la retrogradare.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Gh. Dungu, portarul cu peste 200 de meciuri în tricoul Rapidului: "Echipa mea de suflet"
14/04/2022 LA 15:43
Romanian Liga I
Rapid, prima victorie pe noua arenă din Giulești! Echipa lui Mutu a ajuns la 3 victorii consecutive
02/04/2022 LA 19:49