”Important pentru mine era să câștigăm cele trei puncte, nu meciul cu numărul 300. Noi veneam după patru victorii și mă bucur că am legat-o și pe a cincea. În seara asta sărbătorim, dar de mâine ne gândim la meciul cu FC Botoșani”, a declarat Nistor la DigiSport.
”Da, am ajuns la 300 de meciuri însă acesta este cel mai important moment al meu, după Cupa Ligii cu Dinamo. Sper să trec cu bine peste acest moment și să ridic trofeul deasupra capului”, a afirmat el.
”Cu siguranță Mister ne va motiva pentru aceste ultime meciuri, el știe foarte bine, are experiență atât ca jucător cât și ca antrenor și ne va da niște ”palme” ca să ne trezim un pic pentru că azi nu am făcut un joc destul de bun. FCSB a avut posesie mai multă la noi acasă iar acest lucru nu este acceptabil”, a continuat Nistor.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
”Sper să-mi îndeplinesc acest vis de a câștiga campionatul. După aceea pot să mă și las. Pot, dar nu pot, pentru că este foarte greu”, a glumit el la final.

Bergodi: ”Suntem pe drumul cel mai bun”

Chiar dacă Nistor nu a fost mulțumit de prestația echipei sale, antrenorul Cristiano Bergodi a avut altă părere.
”Știam că este foarte greu, FCSB este o echipă foarte bună, jucători de talie, de bandă. Ne-am descurcat binișor. Acum am trecut de acest test de maturitate. Ne-am comportat bine, vreau să-i felicit pe băieți.
Eu de obicei nu vorbesc de arbitru. Stăteam și departe, nu știu dacă a atins sau nu a atins. De arbitraj nu vorbesc, chiar dacă a fost bun sau mai puțin bun. Pentru lupta la titlu e normal că sunt și meciuri mai puțin bune. Important e că am câștigat.
Sunt mulțumit de ceea ce am văzut, un grup unit, s-a văzut asta și în timpul meciului. Nu vorbim de titlu, vedem mâine ce va face CFR. Mai avem trei meciuri grele, luăm meci cu meci, mai avem un meci important cu Botoșani.
E o echipă antrenată bine, nu ne va fi ușor. Îmi e teamă, e o echipă foarte bună Botoșani. Suntem pe un drum bun, vreau să le mulțumesc tuturor celor care lucrează cu mine”, a declarat italianul la DigiSport.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58