Căpitanul "câinilor", Dan Nistor, a reușit să înscrie în minutul 61, iar la scurt timp după aceea a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. La finalul duelului din "Ștefan cel Mare", Nistor a acuzat că Dinamo n-a primit un penalty la începutul reprizei secunde și, în același timp, a recunoscut că a primit pe merit cartonașul roșu:
"Din păcate, am greșit la al doilea galben. Recunosc că am avut un atac întârziat și îmi asum vina. Totuși, a văzut toată țara că am avut penalty și roșu, la hențul de la începutul reprizei a doua. Îmi pare nespus de rău că nu voi putea să ajut echipa la Botoșani, în ultimul meci. Va fi o partidă dificilă, dar trebuie să luptăm în continuare. Este foarte greu să prindem playoff-ul, dar nu avem ce face, trebuie să ne jucăm șansa.", a declarat Nistor la finalul meciului cu Sepsi.

"Contestarii? Sunt prea mici pentru mine!"

Romanian Liga I
Dan Nistor a răbufnit după meciul pierdut cu CFR Cluj: "Aşa ţară, aşa Federaţie!"
04/08/2020 LA 07:42
Întrebat despre un banner ironic afișat la adresa lui de către o parte a suporterilor dinamoviști, Nistor a răspuns pe același ton:
"Pe suporterii care mi-au adresat bannerul ironic nici nu-i bag în seamă. Sunt mult prea mici pentru mine!", a fost răspunsul lui Dan Nistor.
Dinamo a rămas pe locul 8 în Liga 1, la două puncte depărtare de zona playoff-ului. Gaz Metan este ultima echipă din zona superioară a campionatului, dar medieșenii încă n-au jucat în această etapă. De cealaltă parte, Sepsi s-a apropiat la trei puncte în spatele formației pregătite de Dusan Uhrin și speră la un loc de playoff, la fel ca în sezonul precedent.
Romanian Liga I
Dan Nistor anunță dezastru la Dinamo, echipa de la care a plecat: "N-au nicio șansă, vor pierde tot"
25/07/2020 LA 07:13
Romanian Liga I
Dinamo vinde tot! După plecarea căpitanului Nistor, Negoiță l-a scos la vânzare și pe Sorescu
07/01/2020 LA 09:04