Stadionul lui Dinamo ar fi trebuit să facă parte dintre cele reconstruite pentru organizarea Euro 2020 la București, însă lucrările la arena din Ștefan cel Mare nu au mai început în urma unor probleme birocratice.
Cum cele trei arene - Arcul de Triumf, Rapid și Steaua - sunt aproape finalizate, fanii dinamoviști se întreabă când va avea și Dinamo o arenă cu adevărat modernă. Acum, cei de la CNI au oferit vești proaspete privind viitoare arenă a câinilor.
"Stadionul va fi amplasat tot în zona velodromului. Clubul Dinamo a identificat soluții juridice astfel încât să poată preda către CNI o suprafață mai mare de teren decât amplasamentul actual al velodromului, respectiv și terenul de rugby și terenul Piți Varga”, a declarat Adrian Cefalan, directorul de investiții de la CNI, conform DigiSport.
Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46

Noi detalii despre stadionul lui Dinamo

”Pornind de aici lucrăm cu proiectanții pentru a găsi cea mai buna variantă, atât din punct de vedere al capacității cât și din punct de vedere al respectării reglementarilor urbanistice și distanțelor față de proprietățile private adiacente complexului sportiv.
O altă problemă este legată de stația de pompare situată în apropierea velodromului, care colectează atât apa pluvială, cât și freatica. Aceste pompe asigură drenajul și evacuarea apelor din Complexul Dinamo, având în vedere că acesta este situat cu 10-12 metri sub cota 0. Vorbim de mai multe bazine și puțuri forate a căror relocare este dificilă, de aceea incercăm înglobarea acestora în noul stadion", a adăugat Cefalan.
Lucrările la stadion vor dura între 18 și 24 de luni iar costurile vor fi de 90-100 de milioane de euro.
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45