Legendele dinamoviste Ionel Augustin și Gică Mihali au dat în judecată clubul din Ștefan cel Mare și au cerut să primească cele cinci salarii restante. Cei doi, alături de alți foști angajați, au câștigat procesul și așteaptă acum banii de la Dinamo.
„Mă aflu într-o situație critică, sunt foarte afectat. Mi-am depus memoriu la FRF, am cinci salarii restante și nu credeam, vreodată, că o să trec prin așa ceva. Nu aș fi făcut așa ceva, dacă m-ar fi sunat oricine, Discobolul, portarul de la RIN, nu știu, cine conduce acest club!”, declara anterior Ionel Augustin, conform ProSport.
Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF a decis că Dinamo trebuie să achite în total 50.000 de euro către foștii salariați, o sumă considerabilă având în vedere situația financiară grea a clubului.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Dinamo, emoții cu privire la obținerea licenței

Cea mai mare problemă pentru Dinamo este în acest moment obținerea licenței pentru Liga 1. Până pe 31 martie 2021 clubul din Ștefan cel Mare trebuie să nu mai aibă nicio restanță activă din anul 2020 iar acest lucru nu va fi deloc ușor. ”Câinii” pot face apel în decurs de cinci zile privind noua datorie către foștii angajați, însă este puțin probabil să aibă câștig de cauză.
Membrii DDB strâng deja bani pentru a plăti licența - Dinamo mai avea nevoie săptămâna trecută de 863.000 de euro, fără să fie luată în calcul și noua datorie. Este posibil însă să apară și altele noi - Cosmin Contra și Javi Reyes vor și ei banii datorați, iar termenul procesului lor este pe 4 martie.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11