Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noile promisiuni ale lui Pablo Cortacero. Când vin banii la Dinamo

Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/11/2020 la 18:30 GMT+2

Pablo Cortacero a emis un nou comunicat privind situația financiară de la Dinamo.

Pablo Cortacero

Credit imagine: facebook

Situația de la Dinamo nu este deloc una pozitivă. Unii dintre jucători vor face în curând două luni de când nu au mai fost plătiți în timp ce alții ajung chiar la patru luni de restanțe. Echipa merge din ce în ce mai prost în campionat. Proiectul spaniolilor pare în acest moment doar o promisiune neîndeplinită iar Dinamo a pierdut ultimele cinci meciuri în Liga 1, aflându-se în acest moment pe loc retrogradabil în Liga 1.
Peisajul este unul sumbru în tot clubul, toți angajații având restanțe salariale considerabile, ceea ce face ca activitatea de la copii și juniori, de exemplu, să fie din ce în ce mai dificil de susținut.
În acest context, Pablo Cortacero a revenit cu noi informații printr-un comunicat oficial publicat pe contul de Facebook al clubului.

Mesajul lui Pablo Cortacero

„București, 13 noiembrie 2020. Acționar majoritar al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero a transmis în această după-amiază, din Spania, un mesaj către toți suporterii echipei din Ștefan cel Mare, publicat pe site-ul oficial.
"Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situația în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăților și gestionarea deficitară a acestei societăți au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor și în cadrul clubului.
Prin acest comunicat, vreau să transmit liniște și să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii și furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare. Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administrație pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conștient de dificultățile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament față de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut și nu am intenția de a-l abandona!", este precizat în comunicat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo