Situația de la Dinamo nu este deloc una pozitivă. Unii dintre jucători vor face în curând două luni de când nu au mai fost plătiți în timp ce alții ajung chiar la patru luni de restanțe. Echipa merge din ce în ce mai prost în campionat. Proiectul spaniolilor pare în acest moment doar o promisiune neîndeplinită iar Dinamo a pierdut ultimele cinci meciuri în Liga 1, aflându-se în acest moment pe loc retrogradabil în Liga 1.

Peisajul este unul sumbru în tot clubul, toți angajații având restanțe salariale considerabile, ceea ce face ca activitatea de la copii și juniori, de exemplu, să fie din ce în ce mai dificil de susținut.

Romanian Liga I
Rămași fără medic, dinamoviștii au improvizat la ultimul antrenament! Imaginea zilei
ACUM 4 ORE

În acest context, Pablo Cortacero a revenit cu noi informații printr-un comunicat oficial publicat pe contul de Facebook al clubului.

Mesajul lui Pablo Cortacero

„București, 13 noiembrie 2020. Acționar majoritar al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero a transmis în această după-amiază, din Spania, un mesaj către toți suporterii echipei din Ștefan cel Mare, publicat pe site-ul oficial.

"Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situația în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăților și gestionarea deficitară a acestei societăți au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor și în cadrul clubului.

Prin acest comunicat, vreau să transmit liniște și să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii și furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare. Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administrație pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conștient de dificultățile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament față de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut și nu am intenția de a-l abandona!", este precizat în comunicat.

Romanian Liga I
Cornel Dinu, fascinat de un jucător de la FCSB: "Uitaţi-vă ce calitate are!"
ACUM 15 ORE
Romanian Liga I
Transfer de titlu pentru Craiova! Vine fotbalistul pentru care s-au bătut FCSB şi CFR
ACUM 16 ORE