Articol scris de Romeo Ene
Pe plan sportiv, trupa lui Leo Grozavu este calificată în play-off, fiind pe locul 4, cu 24 de puncte şi speră la o calificare în cupele europene.

Când va putea evolua Sepsi pe noul stadion

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
ACUM 6 ORE
Sepsi se pregăteşte de schimbarea stadionului din sezonul viitor. Este cunoscut sprijinul pe care îl oferă guvernul Ungariei către echipa din România pentru infrastructură, academie şi stadion. Stadionul va avea o capacitate de 8.400 de locuri şi va fi gata în câteva luni, din cauza vremii.
"S-au întârziat puţin lucrările, pot să spun că din cauza vremii. De o lună şi jumătate ninge sau plouă în continuu. Cred că cel mai devreme în august sau maximum în septembrie putem să vedem primul meci pe acest stadion. Nu vrem să inaugurăm stadionul la 95% sau la 98%, vrem să fie 100% gata. Faţada principală, acolo suntem în întârziere, şi la locurile de parcare (n.r. - au fost probleme). Infrastructura din afara stadionului, acolo suntem în întârziere de o lună şi jumătate. Într-o lună de zile ar fi gata gazonul să putem juca primul meci de fotbal. 85% e gata stadionul. Costurile finale o să fie undeva la 25 de milioane de euro total", a spus Laszlo Dioszegi la Telekom Sport.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816779.jpg

Noul stadion al lui Sepsi trebuia să fie gata în noiembrie 2020

Inițial, termenul pentru finalizarea lucrărilor era noiembrie 2020, dar odată cu pandemia de coronavirus lucrările nu s-au mai desfășurat în ritmul gândit inițial. Totuși, amânarea nu va fi una mare, astfel că din sezonul viitor Sepsi se va putea muta în "noua casă".
"Se lucrează intens la stadion. Am fost pe șantier, suntem în grafic. Important este că până în primăvara lui 2021 vom inaugura stadionul. Va fi o bază cu care ne putem mândri. Vrem să organizăm la Sfântu Gheorghe inclusiv meciuri internaționale, ale echipei naționale de tineret", spunea Cornel Şfaiţer, în vara lui 2020.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
ACUM 18 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58