FC Voluntari a anunțat oficial că Bogdan Andone este noul antrenor al echipei, în locul lui Mihai Teja.
"FC Voluntari anunță că a semnat un contract pe o perioadă de 1 an și jumătate cu antrenorul Bogdan Andone.
Tehnicianul în vârstă de 45 de ani îi va avea în componența staff-ului său pe Octavian Chihaia și Vasile Maftei în calitatea de antrenori secunzi, pe Eduard Stăncioiu ca antrenor cu portarii și pe Massimo Stalteri în funcția de preparator fizic", au anunțat cei de la FC Voluntari.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM 22 MINUTE
Știrea inițială
Gsp.ro informează că Mihai Teja nu mai este antrenorul celor de la FC Voluntari. Oficialii ilfovenilor au deja varianta de înlocuire, Bogdan Andone urmând să ajungă pe banca echipei. Interesant este că Andone a fost secundul lui Teja la FCSB, iar după plecarea acestuia i-a luat locul ca principal.
Mihai Teja a devenit antrenorul lui FC Voluntari în ianuarie acest an, într-un moment în care ilfovenii se aflau pe ultimul loc în Liga 1 și puțini le mai dădeau șanse de a se salva de la retrogradare. Venirea lui Teja a adus însă un suflu nou echipei și la finalul sezonului regulat FC Voluntari era la doar 5 puncte de primul loc care asigura rămânerea în prima ligă.
În play-out-ul sezonului precedent, ilfovenii au continuat evoluțiile bune și nu au avut emoții în a se salva de la retrogradare. În acest sezon însă, echipa a început din nou bine, dar în ultimele 2 luni lucrurile nu au mai funcționat, iar oficialii grupării ilfovene au decis să-l schimbe pe Teja. Acesta a lăsat echipa pe locul 13 în Liga 1, cu 15 puncte acumulate în turul sezonului regulat.

Bogdan Andone este noul antrenor la FC Voluntari

FC Voluntari nu va sta prea mult fără antrenor, deoarece Bogdan Andone a acceptat deja să preia echipa. Acesta era liber de contract, după ce s-a despărțit de Astra Giurgiu la finalul lunii septembrie.
Bogdan Andone și-a început cariera de antrenor ca secund al lui Marius Șumudică, pe care l-a urmat la Rapid, Al-Shabab, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu. În vara lui 2016, Andone și-a început cariera de principal, devenind antrenorul Olimpiei Satu Mare. Ulterior le-a mai pregătit pe ASU Poli Timișoara, Metaloglobus și FCSB.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41