Birlică a declarat că la finalul acestui lui Dinamo ar putea semna un contract important cu un om de afaceri din Turcia, cu care oficialii s-au aflat în negocieri și la finalul anului trecut.
Este o veste bună pentru Dinamo, care trece printr-un nou episod dificil după ce Gueye a fost prins dopat.

Ce a declarat Radu Birlică

Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 3 ORE
„Sunt vremuri grele, grele de tot. Spaniolii nu au mai apărut, DDB încearcă să rezolve problemele și să strângă banii de tot. E o situația pe care nu am mai întâlnit-o la niciun club în 12 ani.
Pasul cel mai important e să luăm licența. Pe viitor, da, e nevoie de un investitor. Discuția cu investitorul turc a fost, nu vreau să spun acum de ce nu s-a închis contractul. Turcii au fost de acord, dar a fost reticență financiară și nu am vrut să închei acel contract în decembrie. Mai ales că spaniolii erau cum erau. Îmi era frică de un aspect financiar cerut de ei.
A rămas să reluăm discuția la finalul lunii martie sau în aprilie. Da, se poate realiza acordul. Și atunci s-ar fi făcut dacă eram de acord. A fost o chestie financiară. Da, mi-a fost frică. Nu pot da detalii. Spaniolii erau doar după furat și după bani și mi-a fost frică să fac acel contract”, a afirmat Birlică pentru Gazeta Sporturilor.
Este vorba despre omul de afaceri Abdullah Kigili, în vârstă de 77 de ani. El este fondatorul companiei cu același nume, un retailer important de haine din Turcia, firma sa având în total 225 de magazine în străinătate.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53