În cursul zilei de ieri, Dinamo a primit o veste uriașă. Cu excepția celor de la FC Botoșani, toate celelalte 13 cluburi din Liga 1 au fost de acord cu modificare sistemului competițional începând cu sezonul viitor, prin trecerea la un format cu 16 echipe.
Astăzi, LPF va lua o decizie oficială în acest sens, dar nimic nu pare să mai stea în calea schimbării propuse de FRF. În aceste condiții, Dinamo este salvată de la retrogradare, terminând pe locul 7 play-out-ul, în timp ce Chindia va juca meciuri de baraj contra Mioveniului.

Spaniolii au așteptat să vadă dacă Dinamo rămâne în Liga 1

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Amânarea preluării clubului a fost amânată atât de mult, tocmai pentru că investitorii spanioli au vrut să știe exact ce se va întâmpla cu Dinamo în sezonul viitor.
Dacă echipa ar fi retrogradat, tranzacția ar fi picat și ibericii și-ar fi recuperat cei 450.000 de € dați sub formă de împrumut. Dar cum Dinamo va rămâne în Liga 1 odată cu schimbarea sistemului competițional, aceștia sunt dispuși să preia echipa de această dată și vor veni chiar astăzi la București pentru a finaliza tranzacția.
Evident, fanii dinamoviști suflă și în iaurt în privința noilor investitori din cauza experiențelor din trecut. În urmă cu câteva luni un alt investitor spaniol, Herminio Menendez, a dorit să preia clubul, dar afacerea a picat în cele din urmă pentru că nu i-a inspirat încredere lui Negoiță, așa cum declara acesta la vremea respectivă.
https://i.eurosport.com/2020/07/13/2849759.jpg

Acționari spanioli, antrenor spaniol

Prima mutare pe care o vor face noii acționari va fi o schimbare la nivelul băncii tehnice. Aceștia intenționează să aducă un antrenor spaniol la Dinamo în locul lui Gheorghe Mulțescu.
"Smurdului" i se va propune un alt post în organigrama clubului, însă rămâne de văzut dacă acesta va accepta acest lucru.
Fanii dinamoviști sunt în sfârșit fericiți după ce au aflat că echipa lor nu va mai retrograda și speră că odată cu limpezirea lucrurilor la nivelul acționariatului Dinamo va redeveni o forță în fotbalul românesc.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11