Octavian Popescu a stârnit interesul a două echipe din Premier League

Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/02/2021 la 07:21 GMT+2

Octavian Popescu, jucătorul celor de la FCSB, a atras atenția a trei cluburi importante din fotbalul european.

Octavian Popescu, FCSB

Credit imagine: Eurosport

Conform informațiilor ProSport, Octavian Popescu este în acest moment monitorizat de trei echipe importante ale Europei: Betis Sevilla chiar a trimis un scouter la București pentru a aduna informații în timp ce Wolves și Everton au cerut date despre Popescu unei agenții de impresariat din Anglia.
Totuși, aceștia sunt abia primii pași spre un transfer și o ofertă concretă nu a sosit încă pe masa celor de la FCSB, însă procedurile au fost începute, cluburile fiind interesate de Popescu, un jucător care a impresionat în ultimul sezon în Liga 1 la doar 18 ani.
Octavian Popescu, FCSB


Octavian Popescu, debut impresionant în Liga 1

Octavian Popescu este reprezentat de firma de impresariat a lui Dragoș Sârbu, cea care i-a transferat recent pe Valentin Mihăilă și Dennis Man la Parma pentru 8,5 respectiv 13 milioane de euro, astfel că un transfer al său într-un campionat mare al Europei este plauzibil.
Octavian Popescu, cotat la 300.000 de euro de transfermarkt, a jucat 18 meciuri în acest sezon pentru FCSB, marcând un singur gol. El a debutat în Liga 1 pe 20 septembrie 2020, astfel că un transfer în străinătate la mai puțin de un an după debutul în fotbalul mare ar fi cu adevărat impresionant.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo