Conform informațiilor ProSport, Octavian Popescu este în acest moment monitorizat de trei echipe importante ale Europei: Betis Sevilla chiar a trimis un scouter la București pentru a aduna informații în timp ce Wolves și Everton au cerut date despre Popescu unei agenții de impresariat din Anglia.

Totuși, aceștia sunt abia primii pași spre un transfer și o ofertă concretă nu a sosit încă pe masa celor de la FCSB, însă procedurile au fost începute, cluburile fiind interesate de Popescu, un jucător care a impresionat în ultimul sezon în Liga 1 la doar 18 ani.

Romanian Liga I
Andrei Cristea, demis! Încă un oficial al Iașiului plătește cu postul. Cine e noul antrenor
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2021/02/11/2991489.jpg


Octavian Popescu, debut impresionant în Liga 1

Octavian Popescu este reprezentat de firma de impresariat a lui Dragoș Sârbu, cea care i-a transferat recent pe Valentin Mihăilă și Dennis Man la Parma pentru 8,5 respectiv 13 milioane de euro, astfel că un transfer al său într-un campionat mare al Europei este plauzibil.

Octavian Popescu, cotat la 300.000 de euro de transfermarkt, a jucat 18 meciuri în acest sezon pentru FCSB, marcând un singur gol. El a debutat în Liga 1 pe 20 septembrie 2020, astfel că un transfer în străinătate la mai puțin de un an după debutul în fotbalul mare ar fi cu adevărat impresionant.

Romanian Liga I
CFR confirmă că Arlauskis e ca și semnat! "Va veni sigur"
IERI LA 09:15
Romanian Liga I
Slovenii scriu de marea lovitură pe care FCSB o va da în vară: "Maribor nu va primi vreun cent"
IERI LA 05:45