George Țucudean este liber de contract după ce a părăsit CFR Cluj, însă el ar putea evolua în continuare în Liga 1. Ioan Andone, președintele celor de la Voluntari, a informat că a discutat personal cu Țucudean și i-a propus să vină la clubul său.
Andone a precizat că fotbalistul nu a luat încă o decizie, având în vedere problemele de sănătate ale lui Țucudean.

George Țucudean, spre Voluntari?

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
„Chiar i-am făcut ofertă să vină la noi, la Voluntari și aștept un răspuns. Am vorbit la telefon, apoi m-am și văzut cu el personal la Arad, când am avut meci cu UTA.
Nu e încă decis sută la sută nici să se lase, nici să mai continue. Am băut o cafea împreună și i-am spus că-l aștept cu brațele deschise la Voluntari. Avem nevoie de atacant!
Mi-a plăcut revederea cu el, ne-am adus aminte de cum i-am transferat la Dinamo, când eram antrenor principal, pe el și pe «Pufi» Bălgrădean în același timp. Aveau 19 ani amândoi, copii talentați. Îmi spusese Țucudean atunci: «Nea Ando, păi cu Dănciulescu, Niculescu, Bratu aici, eu unde mai joc?» I-am luat atunci la recomandarea lui Marcel Coraș, el îi urmărise mai mult și a avut dreptate cu amândoi! Fotbaliști!”, a declarat Andone, conform Fanatik.

Problemele cardiace ale lui George Țucudean

„Păi, nu e o problemă la genunchi, e o problemă la motor, adică e delicată, dar n-am avut niciodată nici o frică de nimic, dar acum… M-am speriat rău. Aveam momente în care nu mai voiam să continui, voiam să mă închid în casă, să nu mai ies, gata, mor…
Familia m-a ajutat. Am fost și la psiholog. Că nu mi-e rușine să spun. Că de aia sunt psihologii, să te ajute. M-au ajutat. Am vorbit eu mai mult decât ei. Mă întrebau, știi că la psiholog trebuie să fii deschis, eu nu sunt un tip deschis, țin în mine anumite lucruri și nu-mi place să mă exteriorizez, să vadă lumea, să-i supăr pe ei cu problemele mele, deși te pot ajuta mult mai mult decât alții
Și acum mă sprijină să reîncep, deși bunicul meu spune hai lângă mine, te învăț eu anumite lucruri, dar eu în 2 ani sau 3 ani, hai, 5, tot acolo o să ajung. Deci Campionatul Mondial nu știu dacă o să pot să-l câștig, sau Champions League, dar cât am realizat sunt mulțumit. Așa că mă știe lumea de Țucudean fotbalistul, nu Țucudean băiatul fostului fotbalist”, a afirmat el pentru ProSport.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20