Roş-albaştrii s-au mişcat pe repede înainte în ultima săptămână, pentru a aduce un înlocuitor pentru Planic. Vintilă îl va avea pe Miron drept o posibilă variantă pentru sârb, dar oficialii vicecampioanei îşi doresc să îl cumpere pe Andrei Chindriş, fundaşul lui FC Botoşani; acest lucru este foarte complicat din cauza sumei de transfer cerută de Valeriu Iftime (iniţial s-a vorbit de un milion de euro). Totuşi, având în vedere relaţiile foarte bune dintre cele două conduceri, mutarea nu e exclusă. Cel mai probabil, FCSB va dori să plătească o sumă între 300.000 şi 500.000 de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer în străinătate.

Planic, ca şi vândut

Din fericire pentru ea, conducerea FCSB nu îl va pierde pe Planic gratis, pe numele său sosind o ofertă de 350.000 de euro, din Rusia. Vicecampioana nu îşi va asuma vreun risc pentru că fundaşul va putea apoi să semneze din postura de jucător liber de contract şi va accepta ca tranzacţia să fie făcută, chiar dacă preţul e mult sub cota de piaţă a fotbalistului. Ruşii se tem că Planic ar putea semna prelungirea sau că alte formaţii ar putea să fie mai interesante pentru fundaş, dacă rămâne liber de contract, şi sunt dispuşi să facă un mic efort financiar pentru a-l cumpăra încă de acum.
Fotbal
Liverpool pregătește în secret cea mai mare mutare din istoria fotbalului. Transferul visat de Klopp
14/04/2020 LA 05:59
Impresarul lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovici, a declarat că jucătorul sârb nu își va continua contractul cu FCSB, dacă clubul nu îi va oferi un salariu mai mare. Având în vederere cum s-au comportat roş-albaştrii până acum în raport cu fundaşul, şansele să se întâmple asta sunt minime. În plus, suma venită din Rusia va putea fi folosită pentru achiziţionarea lui Chindriş, astfel că situaţia e una de tipul win-win, atât pentru club, cât şi pentru jucător.
Am citit în presa din România interpretarea că «Planici se plânge că nu i-a fost oferită prelungirea contractului». Am început să râd când am citit. Cum să se plângă? Planic va putea semna cu oricine peste două luni, iar la vară se poate transfera gratis oriunde! E un statut rău ăsta? De ce s-ar plânge | Zvono Milojkovic.
Site-ul specializat în transferuri, transfermarkt.com îi estimează valoarea lui Bogdan Planic la aproximativ 2,3 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07