”Jucătorul reprezentativ al echipei noastre în ultimii ani va conduce colectivul tehnic al grupării din Copou”, au scris cei de la Poli Iași pe contul lor de Facebook.
"Este firesc pentru Andrei Cristea să treacă la următorul nivel și cred că acum este momentul potrivit. Cunoaște lotul, cunoaște specificul clubului și al orașului. Mai mult decât atât, se bucură de susținerea și încrederea noastră. Cred că are tot ce îi trebuie pentru a obține și rezultate frumoase ca antrenor. Noi îi dorim mult succes și să debuteze cu o victorie în primul joc în noua sa calitate, antrenor la Poli Iași!", a declarat președintele Ciprian Paraschiv.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

De ce a fost demis Daniel Pancu

Daniel Pancu a fost demis de la Poli Iași iar primarul Mihai Chirică a oferit anterior explicații privind această decizie.
”Răbdarea ajunsese la sfârșit. Am văzut și reacția suporterilor. Am așteptat meciul cu UTA, președintele Ciprian Paraschiv m-a asigurat că va fi bine. Dar n-a fost. Aceeași rețetă, același final. Din nou n-am putut gestiona finalul de meci. Din punctul meu de vedere, miercuri a fost meciul de final de mandat al lui Pancu la Poli”, a declarat Chirică pentru Gazeta Sporturilor.
”Nu mai puteam merge așa. Acest duș rece, această schimbare pe bancă, sper să prindă bine la echipă. Se apropie play-out-ul și clasamentul fiind strâns, acolo, la coadă, ne avantajează când se vor împărți punctele”, a adăugat el.
Poli Iași se află pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 15 puncte după 19 meciuri jucate, având și cea mai slabă defensivă din campionat. Moldovenii au primit 38 de goluri în cele 18 partide decise pe teren.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11