„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes!”, a scris Craiova pe contul oficial de Facebook al clubului.
Demiterea lui Papură vine după rezultatul de egalitate, 1-1, cu FC Argeș, al șaselea consecutiv.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Universitatea Craiova nu reușește să iasă din blocajul egalurilor. Vicecampioana României a ajuns la 6 remize consecutive în Liga 1 (7 meciuri fără victorie), după o nouă partidă neconvingătoare pe "Ion Oblemenco".
După cea de-a 6-a remiză consecutivă din Liga 1, oltenii se află pe locul 3, la 5 puncte în spatele liderului FCSB, care încă n-a jucat în etapa cu numărul 20.

Laurențiu Reghecampf, spre arabi?

Deși s-a scris recent în presa din România că Reghecampf este foarte aproape să se înțeleagă cu oltenii pentru a prelua banca Craiovaei, se pare că fostul antrenor al FCSB-ului este deocamdată convins.
Conform DigiSport, Reghe ar avea oferte concrete și din Qatar și ar lua în considerare să meargă acolo.
ProSport a informat săptămâna aceasta că Reghe va câştiga 14.000 de euro pe lună la Craiova şi că ar fi urmat să ajungă în România vineri. În plus, antrenorul ar fi acceptat să fie dat afară de la Craiova fără compensații financiare, în cazul în care rezultatele vor cere o astfel de mișcare. Deocamdată însă, un anunț oficial lipsește.
Reghecampf a antrenat ultima oară în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl, formație de la care a plecat în octombrie 2020. Demisia a survenit după chiar prima etapă a sezonul 2020-2021, în care Al Wasl a fost învinsă acasă vineri cu 4-1 de Bani Yas, formaţie pregătită de Daniel Isăilă.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11