Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi

Cristian Mihală

Publicat 08/10/2021 la 14:44 GMT+3

Sepsi Sf. Gheorghe a ajuns la un acord cu italianul Cristiano Bergodi. Acesta îi va lua locul lui Leo Grozavu pe banca tehnică a echipei.

Cristiano Bergodi, antrenor U Craiova

Credit imagine: Eurosport

La sfârșitul lunii septembrie, Sepsi Sf. Gheorghe l-a dat afară pe Leo Grozavu după o serie de 9 partide fără victorie în Liga 1. Pe lista covăsnenilor pentru a-i lua locul antrenorului de 54 de ani au fost, în ultimele zile, Nicolae Dică, Walter Zenga, Ladislau Boloni și Costel Gâlcă.
CITEȘTE ȘI

Sepsi a bătut palma cu Sepsi

După ce aceste variante au picat rând pe rând, șefii lui Sepsi au început discuțiile cu Cristiano Bergodi. Oficialii clubului i-au acceptat aproape toate condițiile italianului, astfel că acesta a bătut palma cu oficialii echipei. Italianul va fi prezentat luni, când va conduce și primul antrenament al noii sale formații.
"Am încheiat toate discuțiile, e clar, Cristiano Bergodi e noul antrenor al lui Sepsi. Luni începe treaba! Ne bucurăm de aducerea sa, sperăm că va avea măcar aceleași rezultate pe care le-a avut Leo Grozavu. Ne doream un antrenor care să știe campionatul, jucătorii, limba, să nu aibă nevoie de timp de adaptare. Deși îl vom prezenta luni, cred că o adevărată prezentare va avea la primul meci.
Discutăm despre un stadion nou, un antrenor nou pentru Sepsi, care - culmea - va debuta împotriva fostei echipe. Un cap de afiș interesant, sperăm să fie și de bun augur pentru noi", a transmis Cornel Șfaițer, managerul general de la Sepsi, potrivit Gazetei Sporturilor.
Bergodi este liber de contract de aproape un an, după despărțirea de CS Universitatea Craiova. Un fotbalist emblematic pentru Lazio, italianul nu a avut același succes ca antrenor, la o singură formație petrecând până acum, în 20 de ani de carieră, mai mult de un sezon (Voluntari, pe care a antrenat-o în perioada 2018-2020).
Bergodi este un bun cunoscător al fotbalului românesc, el conducându-le, de-a lungul timpului, pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, Voluntari și Universitatea Craiova.
1 singur trofeu are Bergodi în cariera de antrenor, Supercupa României, cu Rapid (2007).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo