Dushan Uhrin nu mai este, începând de ieri, antrenorul lui Dinamo. Cehul i-a înștiințat pe jucători ieri dimineață de decizia luată, iar Iuliu Mureșan a confirmat și el plecarea cehului. Directorul executiv al dinamoviștilor, Iuliu Mureșan, a anunțat că Dario Bonetti îi va pregăti pe câini în Liga 1.
"Am ajuns la un acord verbal cu Dario Bonetti, un antrenor care cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul lui Dinamo, un tehnician respectat de suporteri pentru atașamentul față de club. Sperăm să putem vorbi din nou de rezultate importante cu Dario Bonetti la conducerea echipei", a transmis Mureșan, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

Dario Bonetti este noul antrenor al lui Dinamo

Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
IERI LA 17:03
Dario Bonetti i-a mai antrenat pe "câini" în două rânduri: iunie-octombrie 2009 și aprilie-boiembrie 2012. Ultima echipă antrenată de Dario Bonetti a fost ASA Târgu Mureș, unde a stat însă numai 3 etape, în 2016.
În afară de Dinamo și ASA, Bonetti a mai antrenat câteva echipe mici din Italia (Potenza, Gallipoli sau Juve Stabia), FC Sopron (Ungaria) și a stat și 7 meciuri pe banca naționalei Zambiei.
Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
23/09/2021 LA 14:08
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32