Dushan Uhrin nu mai este, începând de ieri, antrenorul lui Dinamo. Cehul i-a înștiințat pe jucători ieri dimineață de decizia luată, iar Iuliu Mureșan a confirmat și el plecarea cehului. Directorul executiv al dinamoviștilor, Iuliu Mureșan, a anunțat că Dario Bonetti îi va pregăti pe câini în Liga 1.
"Am ajuns la un acord verbal cu Dario Bonetti, un antrenor care cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul lui Dinamo, un tehnician respectat de suporteri pentru atașamentul față de club. Sperăm să putem vorbi din nou de rezultate importante cu Dario Bonetti la conducerea echipei", a transmis Mureșan, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

Dario Bonetti este noul antrenor al lui Dinamo

Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
Dario Bonetti i-a mai antrenat pe "câini" în două rânduri: iunie-octombrie 2009 și aprilie-boiembrie 2012. Ultima echipă antrenată de Dario Bonetti a fost ASA Târgu Mureș, unde a stat însă numai 3 etape, în 2016.
În afară de Dinamo și ASA, Bonetti a mai antrenat câteva echipe mici din Italia (Potenza, Gallipoli sau Juve Stabia), FC Sopron (Ungaria) și a stat și 7 meciuri pe banca naționalei Zambiei.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26