Înfrângerea cu 2-0 pe teren propriu în fața lui Dinamo, i-a determinat pe oficialii de la FC Hermannstadt că este momentul unei schimbări la nivelul băncii tehnice. Astfel, spaniolul Ruben Albes a fost dat afară și înlocuit cu Liviu Ciobotariu. Informația potrivit căreia Ciobotariu este noul antrenor al echipei a fost confirmată în aceeași zi cu demiterea lui Albes.
Tehnicianul spaniol a lăsat echipa pe locul 14. În sezonul actual, 2020-2021, cu Hermannstadt a înregistrat 3 victorii, 6 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri: "Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt! Liviu Ciobotariu ocupă de astăzi funcția de antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt. Antrenorul în vârstă de 49 de ani a semnat un contract valabil până în anul 2022.

Liviu Ciobotariu este noul antrenor al celor de la Hermannstadt

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Pe CV-ul său se regăsesc echipe ca Progresul, C.S.Otopeni, Pandurii, CF Brăila, Dinamo București, CSMS Iași, F.C.Vaslui, A.S.A.Tg Mureș și F.C.Botoșani în România, dar și Al Ta’ee și Faisaly în Arabia Saudită. De asemenea, între 2019 și 2020 Liviu Ciobotariu a fost selecționerul reprezentativei de fotbal a Libanului.
Noul principal al FCH a avut o carieră impresionată și ca fotbalist. Fundaș central de meserie, Liviu Ciobotariu a evoluat în cariera sa la F.C.Național, Pandurii, Dinamo București și în Belgia la Mons, Royal Antwerp și Standard Liege. Acesta a făcut parte din generația de aur a fotbalului românesc, având 32 de selecții în Echipa Națională de Fotbal a României, pentru care a înscris de 3 ori și a participat la Campionatul Mondial de Fotbal din Franța, 1998, și la Euro 2000, în Belgia și Olanda. Liviu Ciobotariu a venit la FCH alături de un staff din care mai fac parte Adrian Iordache, antrenor secund și Lucian Păun, preparator fizic", se arată în comunicatul postat de Hermannstadt.
Tehnicianul este liber din vara lui 2020, după ce s-a despărţit de naţionala Libanului. El a fost selecţioner timp de un an. O altă variantă vehiculată este cea a lui Mariusz Lewandowski, antrenorul lui Termalica, liderul din liga a doua poloneză.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11