Patronul Becali continuă seria de epurări în cadrul lotului, iar Marc a fost considerat una din greșelile verii.

Marc și ceilalți exilați de la FCSB

Marc a fost luat de la Chiajna pe 10 august, iar 24 de ore mai târziu a fost titular în înfrângerea rușinoasă cu Voluntari, echipă care este pe ultimul loc și se poate lăuda doar cu această victorie. Tot în acel meci pierdut pe 11 august la Pitești a fost titular și Gikiwiecz. Polonezul adus din Arabia Saudită la începutul lui august este și el pe lista neagră a șefului de la FCSB. Un alt jucător adus în această vară, Belu a fost certat de mai multe ori în public, iar clubul vrea să-i rezilieze contractul. Într-o situație asemănătoare este portughezul Diogo Salomao. Fostul mijlocaș de la Dinamo a fost criticat deseori. “Decât să joace Salomao, mai bine mai băgăm un portar. Nu stă în ghete” a spus Becali după FCSB – Alashkert 2-3.
O situație specială are fundașul Chorbadzhiyski, împrumutat până la finalul anului cu 50 de mii de euro de la ȚSKA Sofia. Bulgarul a gafat si a fost eliminat chiar la primul meci, înfrângerea de la Mediaș. Chorbadzhiyski ar mai putea primi șansa de a juca la FCSB.
Romanian Liga I
Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"
04/01/2022 LA 05:21

Marc a venit în locul lui Bălașa

După un debut de sezon slab, Bălașa a fost trimis la Craiova, iar duminică va juca împotriva fostei echipe. Fundașul trecut pe la Roma a fost găsit vinovat pentru fragilitate defensivă a echipei. Cu Bălașa în teren, oltenii au luat un singur gol în două partide și jumătate. De la plecarea lui Bălașa, FCSB a încasat 11 goluri în 5 meciuri.

Modelul Becali: după înfrâgeri urmează disponibilizările

După fiecare înfrângere, patronul FCSB a spus că dă afară pe cineva. Până acum, cei doi antrenori debutanți au fost sacrificați. Bogdan Andone și Vergil Andronache au fost trimiși acasă după începutul slab de sezon, deși patronul a spus mereu că el decide cine intră în teren. Bogdan Argeș Vintilă este acum omul de pe bancă. Victoria în fața lui Hagi i-a dat lui Vintilă în cp un răgaz, dar urmează o perioadă de foc. Duminică, la Craiova, cuplul Vintila – Becali se va duela cu Papură și Pițurcă, ultimul revenit în Oltenia după 9 ani.
Fotbal
NEWS ALERT: Edi Iordănescu şi-a găsit echipă! "Miercuri semnează!"
03/01/2022 LA 20:23
Premier League
Rangers a ajuns la 18 meciuri fără înfrângere în campionat! Ce note a primit Ianis Hagi
26/12/2021 LA 17:22