Ante Vukušić, care este golgheterul primei ligi din Slovenia în sezonul 2019-2020, a ajuns la un acord cu FCSB, devenind jucătorul liderului din Liga 1 până la finalul sezonului, având opțiunea de a prelungi cu un an.
După transferul lui Man la Parma, FCSB a început să se întărească serios, pentru a nu fi periclitat obiectivul, titlul de campioană. Atacantul croat în vârstă de 29 de ani pare un garant al performanței și a efectuat deja vizita medicală și va purta tricoul cu numărul 9. El a marcat sezonul trecut 26 goluri și a dat 8 pase de gol pentru NK Olimpija Ljubljana, în 35 de meciuri.

Vukusic are planuri mari la FCSB

Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
IERI LA 11:42
Croatul a dezvăluit că a venit la FCSB deoarece a fost atras de istoria glorioasă a clubului. Vukušić a avut o ofertă și de la Sepsi Sfântu Gheorghe, însă a ales în cele din urmă FCSB.
"Îmi doresc enorm să câștig titlul de campion, pe care l-am ratat anul trecut cu Olimpija Ljbuljana. Îmi place foarte mult tot ceea ce am găsit aici, de la condițiile de antrenament și până la oamenii din club. De asemenea, am vorbit cu mulți fotbaliști care au fost în România și toți mi-au vorbit la superlativ despre FCSB. Nu mi-a luat mai mult de două minute să accept oferta, așa că iată-mă aici! Voi face tot ce ține de mine pentru a mă pune în slujba echipei și sper să ne bucurăm de titlul de campioni la finalul acestui sezon", a declarat croatul pentru fcsb.ro.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980597.png
Ante Vukušić s-a născut la 4 iunie 1991, în Sinj. A început fotbalul la echipa Junak Sinj, de unde a făcut pasul către Hajduk Split. În 2012 s-a transferat în Italia, la Pescara, pentru care a evoluat un sezon și jumătate, fiind împrumutat, la începutul lui 2014, la Lausanne Sport, din Elveția. A mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Waasland-Beveren (Beglia), Greuther Furth (Germania), FK Tosno (Rusia), Olimpia Grudziadz (Polonia), NK Krsko (Slovenia) și NK Olimpija Ljubljana (Slovenia), la ultima echipă reușind să înscrie 28 de goluri în 50 de partide în toate competițiile.
Am venit aici deoarece am fost atras de istoria glorioasă a clubului. Am avut și alte opțiuni, dar consider că FCSB este echipa perfectă pentru mine. Îmi doresc enorm să câștig titlul de campion, pe care l-am ratat anul trecut cu Olimpija Ljbuljana. Îmi place foarte mult tot ceea ce am găsit aici, de la condițiile de antrenament și până la oamenii din club. De asemenea, am vorbit cu mulți fotbaliști care au fost în România și toți mi-au vorbit la superlativ despre FCSB. Nu mi-a luat mai mult de două minute să accept oferta, așa că iată-mă aici! Voi face tot ce ține de mine pentru a mă pune în slujba echipei și sper să ne bucurăm de titlul de campioni la finalul acestui sezon | Ante Vukusic
Romanian Liga I
FCSB e gata de o mutare de senzație pe piața transferurilor: Ronaldo Deaconu
IERI LA 09:44
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
21/10/2021 LA 08:20