Fotbal
Romanian Liga I

OFICIAL! TAS a respins apelul! Astra Giurgiu, exclusă din cupele europene din sezonul viitor

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Astra Giurgiu, exclusă din cupele europene din sezonul următor

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
30/06/2020 la 14:34

Astra Giurgiu nu a primit licența pentru cupele europene din sezonul 2020/2021. TAS a respins azi apelul giurgiuvenilor, iar decizia este definitivă.

Tribunalul Arbitral al Sportului a respins astăzi, 30 iunie 2020, contestația formulată de AFC Astra împotriva deciziei Comisiei de apel pentru acordarea licenței cluburilor, prin care s-a refuzat acordarea licenței UEFA pentru sezonul 2020-2021.

La data de 5 iunie 2020, Comisia de apel a menținut hotărârea instanței de fond de refuzare a licenței UEFA, pentru încălcarea criteriului financiar din Regulamentul național de licențiere a cluburilor, respectiv pentru existența unor datorii financiare restante la data de 30 aprilie 2020 către alte cluburi, către angajați și către asigurările sociale și autoritățile fiscale.

Romanian Liga I

Craiova-FCSB, LIVE TEXT de la 21:00. Oltenii pot face un pas important spre titlu

ACUM 4 ORE

Astra Giurgiu, exclusă din cupele europene din sezonul viitor

"Comisia de fond a refuzat acordarea licenței UEFA clubului Asociația Fotbal Club Astra pentru neîndeplinirea criteriului de infrastructură, respectiv încălcarea art. 23 Stadion omologat pentru campionatul național Liga 1, precum și pentru neîndeplinirea criteriului financiar, respectiv încălcarea art. 46, 47 și 47bis.

Asociația Fotbal Club Astra a contestat hotărârea instanței de fond la Comisia de apel pentru acordarea licenței cluburilor. Vineri, 5 iunie 2020, Comisia de apel a pronunțat decizia definitivă și executorie pe plan național, prin care s-a respins apelul formulat de club și s-a menținut hotărârea Comisiei pentru acordarea licenței cluburilor – instanța de fond, prin care a refuzat acordarea licenței UEFA, pentru sezonul 2020-2021, clubului Asociația Fotbal Club Astra", se arată în comunicatul emis de FRF.

Romanian Liga I

Viitorul a făcut spectacol cu Clinceni. Ilie Poenaru, un ”car” de nervi după partidă

ACUM 21 ORE
Romanian Liga I

CFR Cluj, un nou transfer! Jucătorul a anunțat mutarea la campioana României

ACUM O ZI
Subiecte asemănătoare
FotbalRomanian Liga I
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol