Anunțul a fost făcut de clubul bucureștean, după ce apăruse zvonul că este posbil ca echipa să se mute din nou, ca urmare a organizării EURO în România. Se preconiza faptul că UEFA va prelua Arena Națională din primăvară, pentru pregătirea desfășurării meciurilor de la turneul final, însă se pare că lucrurile nu stau așa.
FCSB își poate juca, așadar, toate partidele din Liga 1, inclusiv pe cele din play-off, pe cel mai mare stadion din țară, întrucât forul european se va ocupa de stadion începând abia din luna mai.

Precizările făcute de FCSB în comunicat:

Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
ACUM O ZI
  • 1. Nu s-a pus niciodată problema ca Arena Națională să fie preluată de UEFA pentru organizarea EURO 2020 începând cu 1 martie.
  • 2. FCSB este principalul partener al Primăriei Capitalei în ceea ce privește închirierea Arenei Naționale, iar relația de comunicare dintre cele două instituții a fost întotdeauna una excelentă.
  • 3. Preluarea propriu-zisă a stadionului de către reprezentanții UEFA va fi făcută în luna mai a anului viitor.
  • 4. FCSB va disputa toate jocurile de pe teren propriu, în eventualitatea calificării în play-off, pe Arena Națională. În cazul în care vor surveni modificări ale programului de pregătire a stadionului pentru EURO 2020, acestea vor fi anunțate din timp și vor fi făcute în sprijinul programului competițional al Ligii 1.
Ultimul meci din sezonul regulat va avea loc la sfârșitul lunii februarie, urmând ca mai apoi, dacă se califică în play-off, FCSB să mai dispute încă 10 partide pe Arena Națională.
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
IERI LA 09:35
Romanian Liga I
Poenaru i-a spus "nu" lui Dinamo! Fanii vor un antrenor, Mureşan are alt pariu
IERI LA 09:24