Anunțul a fost făcut de Rapid, echipa unde Pancu a îndeplinit ultima oară rolul de președinte.
"Legendarul Daniel Pancu, fostul jucător, antrenor și președinte al Rapidului, va fi noul principal al prim-divizionarei Politehnica Iași. Mult succes, Pancone.", au scris cei de la Rapid.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 9 ORE
Va fi prima experiență a lui Pancu în Liga 1. Fostul atacant a mai pregătit-o doar pe Rapid, în perioada 2018-2020, după ce și-a agățat ghetele în cui chiar în Giulești. Cu Pancu pe bancă, giuleștenii au reușit promovarea în Liga a 2-a.
Pancu va reveni la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist. Crescut la juniorii lui Poli Iași, Pancu a debutat la prima echipă a moldovenilor în 1994. După 2 ani petrecuți în Copou, a fost transferat la Rapid.

Adrian Iencși este noul atrenor al Rapidului

Tot astăzi, Rapid și-a anunțat noul antrenor. Adrian Iencși va pregăti formația giuleșteană după despărțirea de Dan Alexa.
Fost jucător al Rapidului între 1997-2004 și 2009-2010, Iencși se află la a 15-a experiență ca antrenor. De-a lungul timpului, fostul fundaș a mai pregătit echipe precum Dunărea Călărași, Pandurii și FC Voluntari. De asemenea, Iencși s-a mai aflat pe banca echipei U19 a Rapidului, în urmă cu 2 ani. Ultimul său mandat a fost la echipa secundă a lui CS Universitatea Craiova, început în 2019.
Postul de antrenor al Rapidului a rămas liber după despărțirea de Dan Alexa. "Chirurgul" a ratat promovarea în Liga 1, terminând playoff-ul din liga secundă pe ultimul loc. După mai multe discuții privind viitorul antrenor al giuleștenilor, se pare că oficialii clubului, în frunte cu acționarul majoritar Victor Angelescu, au ajuns la o decizie finală. Adrian Iencși va veni la Rapid cu obiectivul clar stabilit: promovarea în Liga 1.
Iencși a devenit de două ori campion cu Rapid, în 1999 și 2003. Fostul fundaș și-a mai trecut în palmares alte 3 trofee alături de giuleșteni: 2 Cupe (1998 și 2002) și o Supercupă a României (2003).
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32