La finalul fiecăruia din ultimele trei partide ale campioanei, "Super-Dan" a avut un discurs similar. A criticat conducerea pentru ratarea unor transferuri și a dat senzația că vrea să plece. Al Nasr Riad e cea mai probabilă destinație pentru fostul mare internațional, care a recunoscut că sunt mai multe formații care îl curtează.
"Am o pauză de cinci zile și vreau să mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit trei ani și jumătate aici. Ceva se întâmplă, trebuie să iau o decizie bună și pentru mine, și pentru club. Oferte pentru mine? Sunt foarte multe. Dar aș vrea să plec, dacă o să plec, cu capul sus, să ne dăm mâna. Dar acum chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez", a zis "Bursucul", la flash-interviul de după FC Argeș - CFR Cluj 0-2.

Oficialii lui CFR Cluj, reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că se gândește la plecare

Fotbal
"Asta e singura variantă!" Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre numirea noului selecționer
14/12/2021 LA 15:45
Marius Bilaşco, directorul sportiv al ardelenilor, a vorbit despre situaţia lui Dan Petrescu. El a explicat că tehnicianul nu i-a transmis că ar urma să plece de la CFR:”El a spus că vrea să se liniştească pentru că vrea să poată lua cele mai bune decizii pentru el şi pentru CFR Cluj. Eu îţi spun ce am discutat cu el: nu mi-a zis că vrea să plece, nici azi, nici mâine. A fost o perioadă grea, s-au întâmplat foarte multe lucruri în ultima vreme, plus absenţa lui Marian Copilu cu care el avea o relaţie apropiată. E un moment greu, dar nu e o situaţie tragică, să nu exagerăm. Cred eu că este foarte importantă această săptămână, legat de strategia care o să fie”, a mărturisit Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.
”Se pot face interpretări, dar eu v-am spus ce am înţeles şi ce ştiu eu. Sigur nu e nimic pe pământul ăsta. Dar, prin ce a declarat el, eu am înţeles că dacă va pleca vreodată, o va face ca prima dată. Petrescu nu e genul de antrenor care vine şi spune ”gata, vreau să plec”. A făcut performanţă aici, iar relaţia dintre patron şi conducere trebuie să fie una în care dacă vine o ofertă, se vor aşeza la masă şi vor discuta. Întrebări de la alte cluburi au mai fost. Dar nu cred că a fost vreo ofertă suficient de bună”, a mai adăugat Marius Bilaşco pentru aceeași sursă.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu nu ar zice "nu" naționalei de fotbal a României: "Clauza mea de reziliere nu e mare!"
18/11/2021 LA 15:43
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
17/10/2021 LA 20:01