Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficialii lui CFR Cluj, anunţ despre viitorul lui Dan Petrescu în Gruia: "E un moment greu!"

Irina Aldea

Actualizat 09/11/2020 la 21:00 GMT+2

Dan Petrescu e tot mai aproape de plecarea de la CFR Cluj, iar oficialii ardeleni au oferit deja prima reacție cu privire la viitorul tehnicianului pe banca echipei din Gruia.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

La finalul fiecăruia din ultimele trei partide ale campioanei, "Super-Dan" a avut un discurs similar. A criticat conducerea pentru ratarea unor transferuri și a dat senzația că vrea să plece. Al Nasr Riad e cea mai probabilă destinație pentru fostul mare internațional, care a recunoscut că sunt mai multe formații care îl curtează.
"Am o pauză de cinci zile și vreau să mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit trei ani și jumătate aici. Ceva se întâmplă, trebuie să iau o decizie bună și pentru mine, și pentru club. Oferte pentru mine? Sunt foarte multe. Dar aș vrea să plec, dacă o să plec, cu capul sus, să ne dăm mâna. Dar acum chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez", a zis "Bursucul", la flash-interviul de după FC Argeș - CFR Cluj 0-2.

Oficialii lui CFR Cluj, reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că se gândește la plecare

Marius Bilaşco, directorul sportiv al ardelenilor, a vorbit despre situaţia lui Dan Petrescu. El a explicat că tehnicianul nu i-a transmis că ar urma să plece de la CFR:”El a spus că vrea să se liniştească pentru că vrea să poată lua cele mai bune decizii pentru el şi pentru CFR Cluj. Eu îţi spun ce am discutat cu el: nu mi-a zis că vrea să plece, nici azi, nici mâine. A fost o perioadă grea, s-au întâmplat foarte multe lucruri în ultima vreme, plus absenţa lui Marian Copilu cu care el avea o relaţie apropiată. E un moment greu, dar nu e o situaţie tragică, să nu exagerăm. Cred eu că este foarte importantă această săptămână, legat de strategia care o să fie”, a mărturisit Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.
”Se pot face interpretări, dar eu v-am spus ce am înţeles şi ce ştiu eu. Sigur nu e nimic pe pământul ăsta. Dar, prin ce a declarat el, eu am înţeles că dacă va pleca vreodată, o va face ca prima dată. Petrescu nu e genul de antrenor care vine şi spune ”gata, vreau să plec”. A făcut performanţă aici, iar relaţia dintre patron şi conducere trebuie să fie una în care dacă vine o ofertă, se vor aşeza la masă şi vor discuta. Întrebări de la alte cluburi au mai fost. Dar nu cred că a fost vreo ofertă suficient de bună”, a mai adăugat Marius Bilaşco pentru aceeași sursă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo