Bilel Omrani a primit o ofertă de prelungire a contractului din partea conducerii lui CFR Cluj, dar francezul a ezitat până în acest moment să ofere vreun răspuns. Ca atare, Edi Iordănescu a ținut să-i transmită un mesaj clar atacantului, prin intermediul unei intervenții la Digi Sport.
Antrenorul clujenilor a menționat că își dorește la echipă doar jucători concentarți 100% la ceea ce se întâmplă la CFR, specificând că a discutat și cu oficialii clubului despre acest lucru.
"Deocamdată, cu Omrani nu e nimic clar, nu e închisă varianta prelungirii. Am transmis și conducerii că noi ne dorim jucători care să fie cu mintea și cu sufletul la echipă, să ne bazăm pe ei pe termen mediu și lung, să fie concentrați sută la sută, să putem să mai câștigăm un titlu. Nu e ușor, pentru că echipa a câștigat deja, există o saturație a echipei.", a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01

Edi Iordănescu vrea să împrospăteze lotul CFR-ului

Omrani a ajuns în 2016 la CFR, semnând din postura de jucător liber de contract, după ce evoluase la Olympique Marseille. Contractul francezului cu CFR va expira în vara anului viitor, dar se pare că acesta nu mai vrea să continue în România.
În primăvară, presa din Spania a scris că Omrani a avut o ofertă de la Leganes, dar clujenii nu l-au lăsat să plece în acel moment, iar relațiile dintre cele 2 părți s-au răcit. În acest sezon, Omrani a jucat doar 8 partide pentru CFR, fără a reuși să marcheze vreun gol.
Pe lângă Omrani, CFR Cluj s-ar putea despărți în această iarnă de alți 3 fotbaliști: Jakub Vojtus, Luis Aurelio și Ivica Zunic. Confrom informațiilor diin Gazeta Sporturilor, clujenii încearcă să se despartă de acești fotbaliști, pentru a le face loc altora, Bryan Alceus, Dumitru Cardoso (ambii de la Gaz Metan) și Paul Anton (Dinamo) fiind pe lista campionei României.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10