În ultima perioadă s-a produs o ruptură uriașă între jucătorii lui Dinamo și conducătorii spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero.
Investitorii iberici n-au plătit vreun salariu în ultimele 3 luni, lucru care a culminat cu plecarea lui Cosmin Contra de pe banca tehnică, precum și cu despărțirea de 3 fotbaliști aduși în "Ștefan cel Mare" cu promisiunea unor salarii mari.
Jucătorii lui Dinamo continuă să fie sprijiniți exclusiv de suporteri, prin programul DDB.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Antrenorul adus de Cortacero a fost dezbrăcat de echipament, la antrenamentul lui Dinamo

În această dimineață, în cantonamentul de la Săftica s-a petrecut un moment inedit, în prim-plan cu Leo Fuentes, antrenorul de portari adus la Dinamo de Pablo Cortacero.
După plecarea lui Contra, Fuentes a fost anunțat de către conducerea clubului că nu va mai face parte din staff-ul lui Dinamo, condus în prezent de Jerry Gane. Astfel, în locul ibericului, pe postul de antrenor de portari a fost numit Cătălin Mulțescu.
Se pare că toată lumea a înțeles situația, mai puțin Leo Fuentes. Potrivit doardinamo.ro, spaniolul n-a ținut cont de decizia oficialilor și s-a prezentat primul la antrenamentul din această dimineață ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Acesta a îmbrăcat echipamentul lui Cătălin Mulțescu și a ieșit pe teren.
Ulterior, la antrenament și-a făcut apariția și Mulțescu, care nu știa unde îi este echipamentul. În cele din urmă, Fuentes a fost "demascat", a fost convins să-și dea jos echipamentul și apoi să părăsească baza de antrenament a lui Dinamo.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20