Antena Sport anunță că toate cele opt echipe din play-out susțin înghețarea campionatului și planul propus de Gheorghe Hagi, prin care cluburile mai mici din Liga 1 vor supraviețui în ciuda crizei economice generată de pandemia de coronavirus. Prin urmare, în cazul în care sezonul nu se mai reia, atunci, un scenariu este cel în care nicio echipă nu mai retrogradează, iar Liga 1 ajunge la 18 echipe, adăugându-se și primele două clasate în Liga 2.
În acest context, echipele din play-out, care se confruntă în prezent cu mari probleme financiare, pot apela la împrumuturi, garantând cu banii din drepturile TV din sezonul viitor. Astfel, ele vor putea să achite datoriile și să scape din situațiile de criză. Gică Hagi propune înghețarea acestui sezon. Oficialii LPF au precizat, în mod clar, că “scenariul poate să suporte modificări în funcție de evoluția situației generate de COVID-19 și deciziile autorităților competente”.
Pentru sezonul ăsta, e o variantă să fie înghețat așa cum e, iar echipele din B să vină și ele alături de noi în prima ligă. E doar o idee, nu eu decid. Vom vedea dacă e bună sau nu. Chiar dacă primim mai puțini bani din drepturile TV, ce e așa disperare că se împarte suma la mai multe echipe? Care e problema? - Gheorghe Hagi
Fotbal
Mesajele emoționante postate de Gică Hagi și Gică Popescu de Ziua Națională a României
01/12/2021 LA 09:17
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Mircea Lucescu transferă, în sfârșit, din Liga 1. Hagi, la masa tratativelor!
20/11/2021 LA 07:50
Romanian Liga I
Reacția lui Gică Hagi despre posibilitatea de a-i lua locul lui Rădoi la națională
19/11/2021 LA 13:00