Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Opt cluburi din Liga 1 vor înghețarea sezonului! Planul lui Hagi pentru salvarea echipelor mici

Irina Aldea

Actualizat 22/04/2020 la 13:25 GMT+3

Opt echipe din Liga 1 susțin înghețarea actualei campanii de campionat, în ciuda faptului că LPF plănuiește reluarea Ligii 1.

Liga 1

Credit imagine: Eurosport

Antena Sport anunță că toate cele opt echipe din play-out susțin înghețarea campionatului și planul propus de Gheorghe Hagi, prin care cluburile mai mici din Liga 1 vor supraviețui în ciuda crizei economice generată de pandemia de coronavirus. Prin urmare, în cazul în care sezonul nu se mai reia, atunci, un scenariu este cel în care nicio echipă nu mai retrogradează, iar Liga 1 ajunge la 18 echipe, adăugându-se și primele două clasate în Liga 2.
În acest context, echipele din play-out, care se confruntă în prezent cu mari probleme financiare, pot apela la împrumuturi, garantând cu banii din drepturile TV din sezonul viitor. Astfel, ele vor putea să achite datoriile și să scape din situațiile de criză. Gică Hagi propune înghețarea acestui sezon. Oficialii LPF au precizat, în mod clar, că “scenariul poate să suporte modificări în funcție de evoluția situației generate de COVID-19 și deciziile autorităților competente”.
Pentru sezonul ăsta, e o variantă să fie înghețat așa cum e, iar echipele din B să vină și ele alături de noi în prima ligă. E doar o idee, nu eu decid. Vom vedea dacă e bună sau nu. Chiar dacă primim mai puțini bani din drepturile TV, ce e așa disperare că se împarte suma la mai multe echipe? Care e problema? - Gheorghe Hagi
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo