Portarul Craiovei, Mirko Pigliacelli, a încheiat duminică perioada de carantină. Italianul a petrecut 14 zile la un hotel din Craiova, după o experienţă asemănătoare de 40 de zile în ţara natală. Chiar dacă o parte a restricțiilor a fost ridicată, Pigliacelli spune că nu se simte în siguranță deoarece obeservă că oamenii nu respectă măsurile rămase.
"Nu a fost ușor în carantină, am stat doar în cameră. Am fost 40 de zile în carantină în Italia și 14 aici, iar acum vreau să merg acasă. E greu să stai tot timpul închis. Și dacă ai o problemă tot singur ești. Nu am făcut absolut nimic, doar am stat în cameră. Aici, la hotel, am încercat să stau liniștit. Mi s-a adus mâncare bună și asta a fost tot", a spus portarul italian, informează Gazeta de Sud.
Deşi a stat atâta timp în carantină, Mirko Pigliacelli a dezvăluit că nu este dornit să iasă în oraş. "Vreau să merg acasă și să stau liniștit. Chiar nu vreau să merg prin oraș, pentru că mi-e frică. Am stat pe geam și m-am uitat și nu am văzut oamenii să poarte mască", a mai spus goalkeeper-ul.
Romanian Liga I
Cum arată 11-le ideal al stranierilor din Liga 1! Cei de la Botoșani și Voluntari domină echipa
09/01/2022 LA 14:41

Mirko Pigliacelli, cu gândul la titlu

"Îmi este dor de fotbal. Îmi este dor de antrenamente. De marți, când începem, sunt la treabă. Încercăm să-i facem fericiți pe suporterii Craiovei și să câștigăm titlul. Luptăm pentru asta cu CFR Cluj și FCSB, dar eu cred că noi avem prima șansă. Știu că Mister este un antrenor foarte bun și cred că va fi bine", a mai spus el.
Pigliacelli va avea șansa să fie antrenat din nou de un compatriot, după ce Corneliu Papură, fostul antrenor al echipei, s-a despărțit de Craiova. Mihai Rotaru, patronul Craiovei, nu a stat mult pe gânduri și l-a convins pe Bergodi să accepte banca tehnică a oltenilor. Craiova încă visează la titlu, fiind pe locul 3, la egalitate de puncte cu FCSB, și la doar 4 lungimi distanță de liderul CFR Cluj.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Craiova - Gaz Metan 1-0! Mateiu, făcut K.O., adversarii și-au cerut scuze
21/08/2021 LA 19:43
Romanian Liga I
Pigliacelli, "uitat" de toţi de la Craiova, în carantină. Nici măcar Bergodi nu i-a dat vreun semn
24/05/2020 LA 14:30