CSU Craiova se anunță și în acest an una dintre protagonistele Ligii 1, iar începutul este promițător, cel puțin din punct de vedere al rezultatelor. Săptămâna trecută, Oltenii și-au trecut în palmares prima Supercupă a României din istorie, iar astăzi au în ceput cu o victorie și noul campionat.
Echipa lui Ouzounidis a câștigat la limită, scor 1-0, împotriva celor de la FC Argeș. Jocul nu a fost unul strălucit, dar pe undeva e logic ca jucătorii să nu fie la capacitate maximă, iar rezultatul a fost excelent.

Ouzounidis, nemulțumit de jocul Craiovei

Romanian Liga I
Mirel Rădoi, tranșant în privința unui jucător: "E simplu. Nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții!"
ACUM 7 ORE
La finalul întâlnirii de pe Ion Oblemenco, antrenorul oltenilor a recunoscut că sunt multe probleme de rezolvat la echipă, menționând că formația sa nu a jucat așa cum ar fi trebuit și cum își dorește el.
"După această evoluție, rămânem doar cu punctele. Am jucat fără răbdare, am încercat să atacăm dintr-o pasă sau două. Nu ăsta e jocul pe care mi-l doresc, trebuie să schimbăm părțile mai des, să nu ne grăbim. Poate pe jucători e o presiune mai mare în acest sezon, pentru că avem calitate în echipă.
Avem ceva probleme cu unii jucători, vrem să-i reintegrăm în ritn, unii vor să joace, dar nu au ritm, avem nevoie de ceva mai mult timp. Ne așteptam la felul în care jucau ei, dar noi nu am jucat așa cum ar fi trebuit. Trebuie să plimbăm mai mult mingea, să folosim toată lățimea terenului.", a spus Ouzounidis după meci.
Întrebat dacă își mai dorește jucători, elenul a avut un răspuns foarte elocvent: "Toți antrenorii vor jucători, dar eu am cerut doar timp. Bineînțeles că am mai avea nevoie de 1-2 jucători pentru ca echipa să fie mai bună."
Pentru Craiova urmează o deplasare în Albania, unde echipa lui Ouzounidis va juca contra celor de la FC Laci, în prima manșă a turului doi preliminar din Conference League. În etapa a 2-a din campioant, oltenii vor fi protagoniștii primului derby al acestui sezon, urmând a o înfrunta pe FCSB.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
ACUM 17 ORE
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
ACUM 19 ORE