Ovidiu Popescu a avut o prestație excelentă în derby-ul câștigat de FCSB pe terenul lui Dinamo, scor 1-0, în etapa a 21-a din Liga 1.
Deși la bază este mijlocaș central, Popescu a fost folosit pe postul de fundaș dreapta în duelul din "Ștefan cel Mare" și s-a descurcat minunat. Jucătorul de 26 de ani a blocat atacurile "câinilor", în special pe cele venite din partea lui Diego Fabbrini.
După victoria prețioasă de pe terenul marii rivale, obținută într-o tensiune uriașă, Popescu s-a "descătușat". Jucătorul FCSB-ului a spart panoul de la intrarea tunelului care duce spre vestiare, lovindu-l cu mâinile.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Când a fost adusă în discuție posibilitatea să primească o amendă pentru gestul său, Popescu a dezvăluit că nu se așteaptă la așa ceva:
"Pagube? Nu cred c-au fost pagube. N-am vrut să fac nimic, nu credeam că este așa subțire. Nu credeam că se va rupe atât de ușor. Nu cred că se pune problema să plătim. Cât poate să coste?", a declarat Ovidiu Popescu, la finalul meciului FCSB - Academica Clinceni, scor 0-1, din ultima etapă.

Ovidiu Popescu, amendat cu 5.000 de lei după ce a spart un panou în derby-ul Dinamo - FCSB, din Liga 1

În cele din urmă, Popescu a aflat cât costă panoul respectiv, chiar în ziua în care Dinamo și FCSB se vor întâlni din nou în "Ștefan cel Mare", de această dată în Cupa României.
Comisia de Disciplină a FRF a decis să-l sancționeze pe jucătorul "roș-albaștrilor" cu o amendă de 5.000 de lei, pentru pagubele produse pe stadionul "câinilor":
"Dinamo 1948 SA vs. FC FCSB – Incidente – În baza art. 52.1. a, cu aplicarea art. 12, 14 bis și 15 din RD, se sanționează jucătorul Ovidiu Popescu (FCSB) cu penalitate sportivă de 5.000 lei", se arată în comunicatul emis de Comisia de Disciplină.
Dinamo și FCSB se vor lupta diseară (ora 20:30) pentru un loc în sferturile Cupei României. Derby-ul din "Ștefan cel Mare" va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11