Situația financiară de la Dinamo era tot mai incertă, iar investițiile promise se oamenii de afaceri spanioli care au preluat clubul au întârziat deja foarte mult. Atât suporterii, cât și jucătorii și antrenorii își pierduseră deja răbdarea.
Chiar și antrenorul Cosmin Contra, care era foarte încrezător în proiectul de la Dinamo, a avut unele declarații prin care își manifesta dezamăgirea față de situația în care s-a ajuns.
În cele din urmă situația financiară se pare că se va rezolva, cel puțin așa asigură Pablo Cartacero, care a emis un comunicat oficial prin care anunță că restanțele vor fi plătite în cel mai scurt timp, iar săptămâna viitoare va avea loc o ședință a Consiliului de Administrație în care se va discuta mărirea capitalului social al clubului.
Romanian Liga I
Dinamo a demarat discuțiile pentru înlocuirea lui Rednic! Cine a fost primul antrenor contactat
27/11/2021 LA 17:55
"Mă simt mai bine, am ieșit din spital în această seară pentru a continua acasă tratamentul pe care mi l-au comunicat medicii. Mă bucur, împreună cu familia mea, că am reușit să trec peste un moment foarte dificil. Am văzut mesajele primite în ultimele zile, le mulțumesc tuturor prietenilor și suporterilor dinamoviști pentru susținere! Ce pot să spun acum este că banii vor veni imediat, mă refer aici la transferul pentru necesitățile imediate ale clubului, iar echipa își va continua programul de pregătire stabilit înaintea meciului cu Viitorul. De asemenea, săptămâna viitoare vrem să anunțăm convocarea Consiliului de Administrație într-o ședință privind mărirea capitalului social al clubului", a declarat Pablo Cortacero pentru site-ul oficial al clubului din Ștefan cel Mare

Dinamo, e penultima în Liga 1

Problemele financiare de la Dinamo sunt dublate și de cele sportive, care sunt și ele foarte grave. Echipa lui Contra are numai 5 puncte în 8 meciuri disputate în acest sezon și se află pe un incredibil loc 15 în Liga 1.
"Câinii" au 4 eșecuri consecutive, iar etapa viitoare au o deplasare foarte grea pe terenul Viitorului. Chiar dacă echipa a fost mult schimbată și jucătorii nu se cunosc, rezultatele din acest start de sezon sunt mult sub așteptări, iar fanii nu vor mai suporta prea mult acest lucru.
Până acum putea exista scuza că problemele sportive derivă din cele financiare, dar dacă vorbele lui Cartacero se vor adeveri și restanțele se vor achita, atunci jucătorii sunt obligați să răspundă pe teren în meciurile care urmează.
Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
26/11/2021 LA 21:32
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
26/11/2021 LA 21:14