Articol scris de Romeo Ene
Dacă la procesul de pe 18 martie, fanii dinamovişti au avut câştig de cauză, iar spaniolul nici măcar nu s-a prezentat, acesta nu s-a lăsat şi a deschis un nou proces împotriva ‘’câinilor’’.
Consiliul de Administrație convocat în data de 27 noiembrie l-a îndepărtat pe spaniol din postura de președinte CA, înlocuindu-l pe acesta cu Constantin Eftimescu. Acest aspect a fost contestat de spaniol, care nu a avut câştig de cauză.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Un nou proces are loc astăzi la Tribunalul Bucureşti
Victoria obţinută de DDB a adus liniştea necesară pentru a strânge banii pentru licenţă. În acest moment, cu o zi înainte de data-limită, dinamoviştii mai au de strâns sub 70.000 de euro, iar licenţa va fi asigurată. Potrivit playsport, Cortacero a mai deschis o ‘’cerere de intervenţie’’, însă şansele spaniolului care nu a mai adus bani în România din august de a câştiga sunt aproape nule.
Procesul care are loc astăzi a fost deschis din cauza unei alte şedinţe a Consiliului de Administraţie. Mai exact, şedinţa din 12 februarie 2021. În acea şedinţă, Consiliul a decis înlăturarea lui Dorin Şerdean din funcţia de director general şi numirea lui Constantin Eftimescu în locul său. De asemenea, i-a fost retras lui Şerdean dreptul de semnătură în relaţia cu băncile.
Două zile mai târziu, Cortacero a replicat și a făcut o nouă cerere de intervenție către Tribunalul București. Totuşi, ţinând cont de decizia care s-a luat, este greu de crezut că spaniolul va avea câştig de cauză. De asemenea, el nu a mai venit în România din luna decembrie, atunci când a organizat o Adunare Generală a Acţionarilor nulă. Pentru a participa în cupele europene, Dinamo trebuie să strângă banii de licenţă până cel târziu mâine, 31 martie, iar pentru a rămâne în Liga 1, dinamoviştii mai aveau oricum timp o lună de zile.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59