Controversatul Pablo Cortacero a anunțat că va reveni în România, ceea ce va nemulțumi cu siguranță pe fanii dinamoviști.
Deși s-a scris recent că spaniolul ar fi ajuns deja în România după înfrângerea cu CFR Cluj, Cortacero a negat aceste informații însă a precizat că va ajunge în țara noastră în următoarele zile.
„Am vazut că au apărut zvonuri că sunt în București, dar nu sunt adevărate. O să vin în câteva zile cu multă dorință să schimb lucrurile”, a declarat Cortacero pentru ProSport.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08

Dinamo a fost salvată de suporteri

Dinamo a reuşit să obţină licenţa pentru sezonul viitor, după ce fanii din programul DDB au achitat toate datoriile necesare.
Suporterii au reuşit ceea ce nimeni nu credea, acoperirea unei datorii de peste 1 milion de euro într-o lună de zile.
Deşi mai aveau încă o lună la dispoziţie pentru a strânge suma necesară pentru licenţa de Liga 1, suporterii şi-au dorit să le ofere jucătorilor şansa de a participa şi în cupele europene în cazul unui triumf în Cupa României.
”De la o datorie de 1.200.000€ pentru licența UEFA și de Liga 1, să ajungem ASTĂZI să putem anunța că am efectuat plata pentru tot ce trebuia achitat până la termenul de 31 martie.
ESTE O VICTORIE A SUPORTERILOR, a noastră, a tuturor și a familiilor care au suportat împreună cu noi toate aceste sacrificii!”, anunțau fanii dinamoviști la sfârșitul lui martie.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59