Astra se confruntă iar cu probleme uriașe generate de pandemia de coronavirus. Nu mai puțin de 14 persoane din cadrul staff-ului tehnic și al lotului au ieșit pozitive în urma testului obligatoriu, prevăzut de protocolul medical. Astfel, giurgiuvenii au mari probleme în a întocmi un lot pentru meciul cu Dinamo, partidă programată vineri, 30 octombrie 2020, de la ora 21:00.
Vestea amânării ar putea fi una bună pentru Cosmin Contra și echipa din Ștefan cel Mare, asta pentru că alb-roșii traversează o perioadă neagră în Liga 1: sunt pe locul 14 în clasament, cu doar 5 puncte obținute în acest sezon după 8 etape parcurse. "Câinii" au înregistrat o singură victorie, două egaluri și cinci înfrângeri, iar în ultima etapă au pierdut și cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, scor 0-2.

Partida Dinamo – Astra, în pericol de amânare din cauza focarului de la Giurgiu

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
David Bruno (fundaș, 28 de ani), Constantin Dima (fundaș, 21 de ani), Ljuban Crepulja (mijlocaș, 27 de ani) și David Lazar (portar, 29 de ani) au fost testați din nou pozitiv cu noul coronavirus, înaintea meciului Dinamo – Astra, transmite Gazeta Sporturilor. În mod ciudat, cei patru fotbaliști au avut rezultate pozitive și spre finalul sezonului precedent.
Aseară, trecut de miezul nopții, Astra a mai primit o veste grea: încă cinci oameni din lot au fost depistați pozitiv cu COVID-19: Mihai Popa (portar, 29 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), George Merloi (extremă, 21 de ani), Dinu Graur (fundaș, 25 de ani) și Sebastien Wuthrich (mijlocaș, 30 de ani). Albert Stahl (extremă, 21 de ani), Valerică Găman (fundaș central, 31 de ani) și Dario Canadija (mijlocaș, 26 de ani) așteaptă rezultatele pentru testele făcute, însă sunt șanse mari și ca aceștia să fie depistați pozitiv, din moment ce la Astra este un adevărat focar de coronavirus.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20