Dinamo București poate să fie cumpărat de către grupul Abu Dhabi Business. Aceștia au redactat o scrisoare oficială prin care și-au manifestat intenția de a cumpăra clubul din Liga 1, având însă și câteva condiții: ca Dinamo să primească licența pentru sezonul următor iar echipa să nu retrogradeze sportiv.
Suntem încântați să informăm că Abu Dhabi Business Development este interesat să achiziționeze FC Dinamo Bucuresti (92,3% din actiunile totale), în concordanță cu strategia noastră de dezvoltare pentru regiune.
Suntem conștiențti de condițiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului menționat anterior și suntem pregatiți să evaluăm anul fiscal, precum și să analizăm diligențele legale și comerciale efectuate de reprezentantii nostri. Conform prognozei noastre, aprobarea internă necesară poate dura aproximativ două luni. În plus, trebuie să rețineți că, pentru a încheia tranzactia, va trebui să obțineți licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 și asigurarea activităților operaționale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo să rămână în Liga 1 sezonul următor.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
Recent, grupul Abu Dhabi Business Development au finalizat procesul achiziționării clubului Charlton Athletic, echipa din liga secundă a Angliei" este scrisoarea trimisă de grupul Abu Dhabi Business.
Jurnalistul Emanuel Roșu a publicat scrisoarea oficială trimisă de către Abu Dhabi Business. Familia Familia Al Nahyan care deține grupul Abu Dhabi Business are o avere de 15 miliarde de dolari.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26